Прощання з Чечетовим

1485 переглядів
40
Понеділок, 2 березня 2015, 23:33

Вранці 28 лютого стало відомо, що екс-депутата Партії регіонів Михайла Чечетова знайшли мертвим.

"Громадське ТБ" показало, які політики приїхали попрощатися із парламентарем.

2 березня під клініку "Феофанія" прощатися з Чечетовим приїхали його колишні колеги по фракції й товариші – зокрема, Василь Кисельов, Олександр Попов, Олександр Кузьмук, скандально відомі Олег Калашников, Петро Мельник, а також Юрій Бойко і брати Добкіни.

На відео "Громадського Телебачення" видно, як за цим спостерігає боєць, якому у Феофанії днями зробили складну операцію на хребті. Він ледве вийшов із Дебальцевого, а тепер кульгає з рюкзаком на зупинку повз представницькі чорні машини.

Про Чечетова каже сумирно: "Хай Бог береже його душу. Я бачив стільки смерті, що для мене це не смерть екс-лідера ПР, а смерть людини…".

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 195.16.77.---Ivan Goryansky10.03.2015 00:17
Щоб регіонали не говорили про Януковича та його сім'ю, а також, що їх не потрібно ототожнювати з його сімейним кланом, намагаючись у такий спосіб відмежуватися від нього, але якщо простежити їх діяльність і бездоганне служіння останньому, з часу приходу його до влади до останього дня у ній перебування, вони віддано підтримували його проросійський курс.
Тому разом з ним , партія регіоналів для незалежності України та її суверенітету були та є чималою загрозою, як п'ята колона Росії, про що свідчить і відчайдушна спроба небіжчика Чечетова пійти з життя ,в знак протесту незгоди з діями нової влади та обраного Україною проєвропейського курсу, коли останній не пройшовши до парламенту, опустив руки й усвідомив свою безпорадність та безвихідь у подальшій боротьбі проти більшості народу й влади та марності супротиву, всупереч волі та бажання більшості українського народу.
IP: 94.179.129.---Жора Милославский04.03.2015 21:41
Какой то он гаденький был по жизни! Мудаковатий и ушел как полный мудак!!!
IP: 91.218.47.---Валентина Дегтяренко04.03.2015 21:02
А хтось бачив його мертвого?
IP: 91.226.4.---sara2104.03.2015 17:10
Сам Чечетов може був непоганою людиною,але він вибрав гроші і загубив честь,він вибрав не тих друзів,а вони для нього приготовили смерть.Програш Януковича на виборах 2005 році ,смертей багато,програш Януковича в 2014 році ,смертей багато.Хто до кого в друзі йде,і що знаходить в цій дружбі.
IP: 91.226.4.---sara2104.03.2015 17:04
Похорон в Росії Немцова і похорон Чечетова в Україні і там смерть людини і тут смерть людини,але яка різна ця смерть і яка різна повага народу до кожного з цих людей.Недаром кажуть що тільки в смерті корупції немає,там не підкупиш нікого.А цих пару виродків які довели цього Чечетова до смерті,сьогодні з квітами його проводжають,це не народ,це сміття від народу,цей солдат набагато вище тих багатеньких придурків.Вони думають що вони живуть,ні,на них весь час шкіра тремтить,щоб вони один одного із великої любові і із великої поваги не перестріляли,не повісили,не скинули з 17 поверху,непідтравили.Вони живуть як шакали,а не як люди
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації