Зеленський про те, чи може Україна ліквідувати Путіна: Маємо всі права захищати свою землю

Вівторок, 21 листопада 2023, 11:17

Росія не полишає намірів будь-яким способом усунути українського президента, і Україна своєю чергою також може ліквідувати Путіна, якщо буде така можливість, бо йдеться про захист країни, пише The Sun з посиланням на Володимира Зеленського.

Джерело: Зеленський в інтерв’ю The Sun

Пряма мова українського президента на питання, чи скористається Україна шансом вбити Путіна, якщо випаде така можливість: "Це війна − і Україна має всі права захищати свою землю".

Деталі: Водночас він відмовився відповідати на питання про замахи на проросійських колаборантів і так звану "владу" на тимчасово окупованих територіях, зазначивши, що "не може обговорювати жодних спецоперацій української розвідки чи секретної служби, чи якихось спецпідрозділів".

Пряма мова Зеленського: "Є деякі моменти, які ми не обговорюємо. Не тільки всередині Росії. Є речі, які ми не обговорюємо на наших тимчасово окупованих територіях".

Деталі: Говорячи про організовані Росією замахи на нього, президент сказав, що таких з початку повномасштабного вторгнення було щонайменше 5-6.

"(Після цього всього я почуваюсь − ред.) нормально. (Запам’ятався − ред.) перший раз. Це було найбільш цікаво, коли це було вперше. А далі це як ковід − спершу люди не знають, що з цим робити, і це виглядає  дуже страшно, а потім просто розвідка каже тобі деталі, що була ще одна група, яка прибула в Україну і намагалась це зробити. (скільки загалом замахів було − ред.) я не знаю. Справді не знаю, скільки було. Я думаю, не менше 5-6", − підсумував Зеленський.