6 червня 2001

Архів

Новини
22:05
Свято на чужій вулиці
Так склалося, що День української журналістики, який святкується 6 червня, виявився святом українських чиновників. "Перенесення дати з 5.05 на 6.06 дуже символічне – дві шістки тільки підкреслюють роль, яку журналістика має в суспільстві. Сподіваюся, що майбутня влада здогадається перенести цей день на 7.07". Так думає Юлія Мостова.
20:47
"Україна без Кучми" готова жити з Кучмою
Несподівано опозиція заявила про готовність до переговорів з владою. Через два місяці після публічного, але неофіційного рішення Форуму нацпорятунку -відмовитися навіть від гіпотетичного діалогу з Кучмою - одна з гілок "єдиної опозиції" – комітет "Україна без Кучми" – почав демонструвати толерантність.
17:07
Диктатори і демократи поздоровляють Кінаха
З різницею в два дні Кінаху надійшли дві пропозиції, що взаємовиключають одна одну. З призначенням на посаду прем'єра його поздоровили лідери США і… Північної Кореї: Джордж Буш сподівається, що США будуть і надалі залишатися "поруч з Україною", а прем'єр Північної Кореї переконаний в розвитку "традиційної дружби".
15:54
92% мешканців Львова, Харкова, Тернополя і Одеси – за відставку Кучми
15:03
Вся cіль у соусі
Якщо слова Кінаха не будуть розходитися з ділом, то Ющенка олігархи будуть згадувати як святого. Сказане новим прем'єром на першому зразково-показовому засіданні нового Кабміну, як мінімум, повинне викликати у магнатів істерику.
14:44
Як спрацював "міф" про Ющенка-ринковика
Призначення прем'єром Віктора Ющенка було для України помітним кроком до демократії. Всі його попередники були "чистими" господарниками, що працювали в стилі голів Ради Міністрів УССР. Він став першим на цій посаді політиком.
14:11
В Росії чекають на продовження касетного скандалу
Московський тижневик "Новое время", аналізуючи останні події в Україні, присуджує однозначну перемогу президентові Кучмі. "Новое время" невисоко оцінює здібності і вплив нового прем'єра і передчуває продовження касетного скандалу.
11:55
Литвицький працевлаштовується в Національному банку
11:30
Депутат і екс-футболіст Олег Блохін став комуністом