10 листопада 2005

Архів

Публікації

Три претенденти на крісло мера Києва

Факт, що День незалежності цього року він святкував у товаристві "правильних людей". Серед яких був і нинішній опорний пункт Ющенка Олег Рибачук. Активно просуває ідею мерства Кличка один із колишніх політтехнологів Ющенка Ігор Гринів. Є люди, готові інвестувати в його перемогу: Ігор Діденко, засуджений у Німеччині.

Уроки Майдану

На жаль, українські політики, захопившись політичними ігрищами й брудними технологіями, відстали від українського суспільства, яке пішло значно далі у процесі розуміння власної відповідальності за долю держави. Лідери минулорічного Майдану зобов’язані довершити справу помаранчевої революції й закріпити досягнутий успіх на парламентських виборах 2006 року.

Микола Проданчук: "Діоксином заподіяти смерть надзвичайно складно"

- Тобто доза діоксину, яка потрапила в організм Ющенка, не була смертельною? Ні, бо він не відмовлявся від їжі. Він себе суб’єктивно погано почував. І найгірше, що сталось – це прояви на шкірі. Організм з усім іншим справився. Він скоренько поховав діоксин по так званих "депо". Тобто в першу чергу - печінка, жирова тканина будь-де в організмі.

Як Ющенко поставив Литвина на місце

У середу Ющенко і Литвин вперше публічно зіштовхнулися у суперечці. Наближення виборів кинуло спікера парламенту в атаку. Він вирішив побити президента на його полі – голова Верховної Ради спробував вразити своїми економічними знаннями. Завершилося все порадою, яку Ющенко дав Литвину – читати більше книжок.
Новини
20:11
ЮЩЕНКО ХОЧЕ, ЩОБ СПИСОК ОЧОЛИВ ЮРІЙ ІВАНОВИЧ
Президент Віктор Ющенко вважає, що список Народного союзу Наша Україна має очолити Юрій Єхануров
20:10
Ющенко пояснив, що не фінансує проституток
Президент Віктор Ющенко закликає не акцентувати увагу на випадках, коли підвищення виплат новородженим призвело до зловживань неблагополучними матерями.
20:06
Ющенко заборонив дружинам міністрів займатися бізнесом
Президент Віктор Ющенко ініціює ухвалення низки указів та постанов про першочергові заходи для протидії корупції та детінізації національної економіки.
20:03
У Ющенка з'явилася нова мрія на 500 мільйонів
20:02
Ющенко запропонує Тимошенко меморандум... і вибачитись?
Президент Віктор Ющенко має намір у річницю помаранчевої революції запропонувати своїм "політичним партнерам" підписати Меморандум про взаєморозуміння та чесні вибори.
19:33
Ющенко знову заступився за Порошенка і Третьякова
Президент Віктор Ющенко заявляє, що має лист від генпрокуратури, МВС та СБУ про відсутність фактів, які б свідчили про корупційні дії його оточення.
19:19
доповненоЮщенко не розуміє, за що люблять 12-процентного Януковича
Президент Віктор Ющенко заявляє, що підписав угоду з Віктором Януковичем, щоб забезпечити єдність країни і демократичний процес на виборах
19:09
Ющенко побачив, що Єхануров все заспокоїв
Президент Віктор Ющенко вважає, що попередній уряд був вчасно відправлений у відставку, щоб не допустити економічної катастрофи в країні
18:46
Медведчук готується піти з політики
Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук заявляє, що піде з політики, якщо його партія не пройде в парламент на виборах 2006 року.
18:33
Однопартієць батька "темників" знову заступився за ЗМІ
Член СДПУ(о) Нестор Шуфрич передав президенту організації "Репортери без кордонів" Роберу Менару заяву СДПУ(о), яка стосується окремих епізодів тиску на ЗМІ в Україні.
17:23
Українців стає усе менше
Населення України станом на 1 жовтня складало 47 015 251 осіб
17:05
Члену ЦВК від Януковича сподобалися вибори в Азербайджані
Члени Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський і Ігор Качур вважають, що вибори в Азербайджані пройшли без серйозних порушень.
16:45
У Ківалова були проблеми через Порошенка
Екс-голова Центральної виборчої комісії Сергій Ківалов дав свідчення у Генпрокуратурі по справі фальсифікації виборів, але обвинувачень йому висунуто не було
15:59
Російський політтехнолог Януковича знає, що Азербайджан – не Україна
Президент Фонду ефективної політики Глєб Павловський вважає, що в Азербайджані готували український сценарій виборів, але президент Ільхам Алієв зумів запобігти його реалізації.
15:58
Ющенко в Росії третій за популярністю
Росіяни назвали президентів Білорусії Олександра Лукашенка і Казахстану Нурсултана Назарбаєва найпопулярнішими політиками серед лідерів сусідніх країн СНД
15:32
Студентів не тренували, які питання не слід ставити Ющенку
Гендиректор каналу ICTV Олександр Богуцький спростовує чутки про маніпуляції навколо прямого телеефіру за участі Віктора Ющенка у четвер ввечері.
14:07
Головатий взяв собі 25-річного заступника зі Страсбурга
Президент Віктор Ющенко призначив Дмитра Котляра заступником міністра юстиції.

Відповідний указ розміщено на

14:02
Кінаха викликали на дуель, щоб він згадав про минуле
Голова Антимонопольного комітету Олексій Костусєв запрошує секретаря РНБО Анатолія Кінаха до дискусії щодо виконання своїх обов'язків.
13:53
доповненоЮЩЕНКО ЗДАВ КРОВ НА АНАЛІЗИ
Президент Віктор Ющенко 9 листопада надав зразки крові для експертного дослідження в рамках судово-медичної експертизи, що призначена у кримінальній справі за фактом замаху на його життя
13:51
Головатий не оскаржуватиме рішення Європейського суду у справі Гонгадзе
Міністерство юстиції не оскаржуватиме рішення Європейського суду з прав людини у справі "Мирослава Ґонґадзе проти України".
13:44
Оплата комунальних послуг за рахунок боргів СРСР переноситься
Незважаючи на прискорення останнім часом процесу погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги за рахунок внесків в Ощадбанку СРСР, завершення розрахунків
13:38
оновлено 16:12СИНУ ЯНУКОВИЧА ЗНАЙШЛИ РОБОТУ. ФОТО
24-літнього сина голови Партії регіонів Віктора Януковича рекомендовано на роботу в центральний апарат Союзу молоді регіонів України.
13:25
Ющенко і Єхануров подумали, кого ще звільнити
Президент Віктор Ющенко й прем'єр-міністр Юрій Єхануров обговорили економічну ситуацію в країні й кадрові ротації, у тому числі й у регіонах
13:24
Українці обійдуться американцям в 3 мільйони доларів
Міністерство оборони визначило порядок повернення українських миротворців з Іраку.
13:03
Трудовики Сівковича поскаржаться ОБСЄ на Головатого
Близько 1000 членів "Трудової України" пікетують Міністерство юстиції України з вимогою визнати головою партії Володимира Сівковича.
12:59
Податкова більше не проситиме по 100 гривень на базарах
Голова Державної податкової адміністрації Олександр Кірєєв виступає за створення так званих "чорних списків" підприємств-неплатників податків
12:46
Томенко боротиметься з політичними пенсіонерами, а про себе мовчить
Екс-віце-прем'єр Микола Томенко уникає прямої відповіді про те, чи боротиметься він за посаду мера Києва
12:43
З "Борисполя" можна вилетіти, але сісти cкладно
Третю добу державний аеропорт "Бориспіль" працює в умовах підвищеної складності через туман
12:04
Сало нарешті віддали прокуратурі
Львівська обласна рада дала згоду на узяття під варту й притягнення до кримінальної відповідальності депутата облради, колишнього начальника Управління
12:02
У Ющенка буде своя людина в СБУ, а Єхануров забезпечить спецзв’язок
Президент Віктор Ющенко має намір призначити уповноваженого представника президента з питань контролю над діяльністю Служби безпеки України.
11:36
ЦВК сформувала розклад для партій
Центральна виборча комісія затвердила календарний план основних організаційних заходів підготовки й проведення виборів депутатів Верховної Ради 26 березня 2006 року.
11:27
оновлено 13:45Зінченко подає в суд на Генпрокуратуру за Порошенка
Екс-держсекретар Олександр Зінченко звернувся до Печерського районного суду з проханням повідомити, чи подавав екс-секретар РНБО Петро Порошенко позов проти нього.
11:07
оновлено 15:29Лазаренко став соціал-демократом і розповів про автокатастрофу сина
Лідер партії Громада Павло Лазаренко назвав діяльність нової влади ефективною та готовий "підставити плече" президенту Віктору Ющенку.
10:53
"Приват" поки не відбере в Роднянського 1+1
Слухання за позовом співвласника групи "Приват" Ігоря Коломойського до почесного президента телекомпанії "1+1" Олександра Роднянского про визнання за ним права власності на 70% акцій телекомпанії переноситься.
10:46
Боделану добре в порту і він не збирається до Луценка
Колишній глава Одеської облдержадміністрації Руслан Боделан, проти якого в Україні порушили низкукримінальних справ, підтверджує
10:14
Ющенко спробує продати 30 великих шахт?
У результаті реформи у вугільній галузі на продаж можуть виставити 20-30 великих шахт.
09:41
Ющенко звільнить ще 6 губернаторів?
09:33
На Україну чекає ще один позов у справі Гонгадзе
Матір Георгія Гонгадзе не змінила наміру звернутися до суду проти України, попри те, що Європейський суд вже задовольнив позов вдови вбитого журналіста.