13 вересня 2000

Архів

Новини
20:01
Тимошенко плутає бажане та дійсне?
Керівник прес-служби російської компанії "Ітера-Холдинг" в інтерв'ю УП спростував інформацію про те, що Україна підписала договори з "Газпромом" і "Ітерой" про постачання газу в четвертому кварталі.
16:41
Президент може не розраховувати на комуністів
Фракція Компартії готова голосувати за імпічмент і в якості ще однієї помсти президенту має намір підготувати власний законопроект щодо змін Конституції. Тобто ініціатори імпічменту можуть розраховувати на 115 "багнетів" КПУ з 226, необхідних під час голосування за внесення цього питання до порядку денного.
15:25
І в комуністів бувають погані радники
В Криму вибухнув черговий політичний скандал, що може кинути політичну тінь на ім’я лідера кримських комуністів. Правоохоронні органи розшукують радника голови Верховної Ради Криму Леоніда Грача.
13:30
Степан Гавриш пропонує компроміс в обмін на голоси за імплементацію
Віце-спікер Степан Гавриш, ставленик Олександра Волкова, поділився своїми роздумами щодо перспектив імплементації з російською "Независимой газетой". Гавриш пропонує свої компромісні рішення.
00:00
Україна - третя у світі за рівнем корупції
В 2000 році Україна посідає "почесне" третє місце за рівнем корумпованості серед 90 країн світу. Випереджає її у відповідності до індексу корумпованості лише Югославія та Нігерія.
00:00
Лазаренка можуть випустити вже сьогодні
Сьогодні в Сан-Францисько о другій годині пополудні має відбутися засідання окружного суду, де буде розглянуто клопотання адвокатів Павла Лазаренка про звільнення його з в'язниці на поруки. Адвокати Лазаренко кажуть, що підстав тримати екс-прем'єра за гратами вже не має.
00:00
Україні начхати на "Газпром"? Подробиці скандалу
"Україна в цьому році не заплатила жодного рубля за поточне постачання російського газу", - заявив заступник начальника управління РАО "Газпром" Анатолій Подмишальський.