12 вересня 2000

Архів

Новини
21:58
Трубопровід в обхід України: Польщу лякають газовими мускулами
У Росії з'явився ще один вагомий аргумент побудувати газопровід в обхід України. Як передає радіо "Свобода", нещодавно було оголошено про відкриття нового гігантського газового родовища на крайній Півночі.
20:52
Політичний стайер
За деякими даними, хмари скупчуються над головою одного з політиків. Мова йде про головного футбольного функціонера, чільного діяча СДПУ(о) Григорія Суркіса.
19:52
Не ту країну назвали Гондурасом
На межі бідності нині перебуває близько 70% громадян України. А понад мільйон сімей живе на суму, якої ледь вистачить купити декілька кілограмів ковбаси – менше ніж 10 доларів на місяць.
18:47
Гімн Автономної Республіки Грача, що коштує 150 тисяч
У вівторок спеціальна комісія Верховної Ради Криму підвела підсумки конкурсу і затвердила текст кримського гімну. Переможницею стала маловідома аматорська поетеса Ольга Голубєва, яка цілком випадково виявилася дружиною міністра культури автономії Михайла Голубєва.
16:34
На владному Олімпі поки що без змін
Трійка лідерів української політики ось вже третій місяць залишається незмінною - президент Леонід Кучма, прем'єр Віктор Ющенко, віце-спікер Віктор Медведчук. До Медведчука впевнено наближається глава президентської адміністрації Володимир Литвин.
14:57
МВФ - майже кіт Леопольд
МВФ відновить кредитування України, якщо уряду вдасться розробити "концепцію структурних економічних перетворень". Про це заявив Джон Одлінг-Смі, директор 2 європейського департаменту МВФ, що займається пострадянським простором.
14:23
У Криму хотіли вбити Путіна
В Ялті хотіли вбити Путіна. Таку сенсаційну новину повідомив шеф Служби безпеки України Леонід Деркач.
Інформацію про замах, що готувався на президента Росії Володимира Путіна під час серпневого самміту СНД в Ялті надійшла в СБУ від "кількох спецслужб".
13:07
Кучма втручається в бюджетний процес. Поки що на словах
Президент Кучма прогнозує, що бюджет майбутнього року буде "більш складним", ніж нинішній, оскільки бюджет-2000 став результатом "політичного компромісу". Тому, вважає Кучма, бюджет наступного року повинен бути "деполітизований".
00:00
Кучмі готують імпічмент
Комісари антикорупційного фронту Григорій Омельченко і Анатолій Єрмак офіційно оформили намір усунути Леоніда Кучму з посади в порядку імпічмента.
Реклама: