16 жовтня 2003

Архів

Новини
21:54
Суркіс захоплює місцеве телебачення
"Це означає, що адміністрація президента, використовуючи Держтелерадіо, робить усе, щоб довести до банкрутства державні телерадіокомпанії, щоб потім їх скупили олігархічні структури".
19:17
"Голівуд" з українською мовою навчання
У школі №36 міста Донецька лише три класи, і в кожному з них навчається тільки по одному учневі. Табачник визнав причини закриття школи цілком вмотивованими та зазначив, що Тамара Прошкуратова, екс-педагог і чинний соціал-демократ, "теж розібралась у ситуації і переконалась у правильності закриття школи".
18:47
Зленко став непростим радником Кучми
Президент України Леонід Кучма підписав указ про призначення екс-міністра іноземних справ Анатолій Зленко своїм радником зі спеціальних міжнародних питань.
18:00
Конституційний суд завів справу по Омельченку
Конституційний суд відкрив провадження в справі про офіційне тлумачення окремих статей Конституції і законів щодо особливостей здійснення виконавчої влади і місцевого самоврядування в Києві, а саме статусу київського міського голови.
17:24
ОПОЗИЦІЯ СКАЗАЛА, ЩО БЕЗ ПРОПОРЦІЙНИХ ВИБОРІВ І ДАЛІ БЛОКУВАТИМЕ РОБОТУ ВР
Володимир Литвин закрив пленарне засідання парламенту, на якому депутати не досягли компромісу щодо закону про вибори за пропорційною системою.
16:44
Ховаючись від журналістів, Піскун ледь не потрапив у буфет
Генпрокурор Святослав Піскун відмовився відповідати на питання журналістів про результати зустрічі із фракцією "Наша Україна".
16:12
Омельченко очолюватиме КМДА "ще довго-довго"
Голова Київської міської державної адміністрації, Київський міський голова Олександр Омельченко заявляє, що збирається виконувати свої службові обов'язки і надалі.
15:59
Українці насправді не хочуть в ЄЕП?
До входження України до ЄЕП на існуючих умовах позитивно ставляться лише 31,3% українців.
15:06
Заступник Грищенка стане послом у Польщі?
Теперішній заступник міністра закордонних справ України Ігор Харченко є найбільш ймовірним кандидатом на посаду посла України в Польщі.
14:43
Дно на Тузлі ніхто не копає
В Азово-Чорноморському регіональному управлінні Державної прикордонної служби України спростовують повідомлення про те, що українські прикордонники проводять у районі острова Коса Тузла роботи з поглиблення дна.
14:29
СДПУ(о) вважає більшість нездатною боротися
Треба визнати, що більшість не готова сьогодні протидіяти дуже ефективному методу тиску на прийняття рішень у Верховній Раді, яким є блокування трибуни".
14:21
США вдячні Україні за "зразкову" допомогу в справі Лазаренка
Департамент юстиції Сполучених Штатів Америки вважає значною допомогу, надану Генеральною прокуратурою України в розслідуванні низки кримінальних справ.
14:06
ЛИТВИНА ДІСТАЛИ. ВІН ПРОПОНУЄ РОЗПУСТИТИ ПАРЛАМЕНТ
"Якщо не хочете працювати, давайте зробимо так: розійдемося, розпустимося і знову оберемося по чинній виборчій системі", - запропонував Литвин.
13:22
Через 3 роки ЄС скасує для України безкоштовні візи в Польщу
Польські в'їздні візи для громадян України будуть залишатися безкоштовними до моменту входження Польщі в Шенгенську зону.
12:51
ПАРЛАМЕНТ ПРОВАЛИВ ЗАКОНОПРОЕКТИ ПРО ВИБОРИ
Верховна Рада не підтримала в четвер жодного з трьох законопроектів про вибори народних депутатів України.
12:01
У кримських росіян розкол через третій термін Кучми
Серед проросійських організацій Криму стався розкол через пропозицію Конгресу російських громад автономії ініціювати висунення Кучми на третій президентський термін.
11:30
Росія використовує "Одеса-Броди" для енергоекспансії
Великий нафтовий бізнес - це насампернед політика, а вже потім гроші, тому не слід дивуватись, що Росія здійснює тиск на Україну.
10:55
Тігіпко захистить пресу від Кучми й Медведчука
Голова Нацбанку Сергій Тігіпко пропонує створити спеціальний фонд на підтримку журналістів.
10:52
Як Янукович перетворюється на карикатуру
Повернемося до гумористичної казки про фантастичні успіхи Януковича у США. Насправді Янукович виконав у США мінімальну програму. Рівно 2 роки тому з тим самим Чейні переговори мав Кінах. А у 2000 Ющенко мав зустріч з першою особою Америки – Клінтоном. І візит Януковича став можливий тільки після того, як в Україні були зареєстровані американські NDI і IRI.
10:27
Мороз каже, що немає переговорів про єдиного опозиційного кандидата
Лідери опозиційної "четвірки" не ведуть переговори про висування єдиного кандидата.