17 травня 2001

Архів

Новини
20:13
МЕДВЕДЧУК ВІДМОВИВСЯ ВІД ПРЕМ'ЄРСТВА
20:07
Заяву Смирнова почули в ОБСЄ
19:50
КРИМСЬКОГО СПІКЕРА ВИГНАЛИ З ТРАУРНОГО ЗАСІДАННЯ КРИМСЬКИХ ТАТАР
19:25
Справу Гонгадзе закрито
Український президент Леонід Кучма нарешті може зітхнути спокійно. Вбивство опозиційного журналіста, в зв'язку з яким постійно згадувалося ім'я Кучми, розкрите. Принаймні, так cтверджує міністр внутрішніх справ Юрій Смирнов.
19:17
Політрада Пустовойтенка захистить Кучму
18:40
Антикучмісти ініціювали референдум у 14 містах
18:22
Хронологія Брехні
Вісім місяців, протягом яких МВС, СБУ та Генпрокуратура шукали спочатку Георгія Гонгадзе, а потім його вбивць, зібрані в один матеріал. Десятки суперечливих заяв українських посадових осіб демонструють цинічність та брехливість української влади. "Це тіло не належить Георгію Гонгадзе". "Це Гонгадзе на 99,6"%. "Плівки хфальшивка". "Слідство зайшло в глухий кут".
14:54
Медведчук пішов, Пустовойтенко прийшов, а Волков здивувався. Хроніка переговорів щодо прем'єра
Новий поворот трапився в процесі узгодження єдиної кандидатури прем'єра. Відразу два прізвища – Кінах і Пустовойтенко – запропонувала фракція НДП. Тому тепер, каже Волков, депутатам треба додаткові консультації. А перед цим Кучма благословив їх: "Йдіть вирішуйте, щоб завтра кандидатура була запропонована".
14:52
Комітет захисту журналістів (CPJ) і Северинсен вимагають від Смирнова доказів його заяви
14:42
Віктор Ющенко вийде з лікарні не раніше понеділка
14:16
Пропорційній системі знову наказано чекати
49 голосів не вистачило депутатам для подолання вето Кучми на закон про вибори в парламент виключно по партійних списках. Комуністи запропонували хоч би зменшити число одномандатників. За подолання вето проголосувало 259 депутатів, проти - 33, стрималися - 2, не голосували - 72, з 366, що зареєструвалися в залі. Голосування по цьому проводилося в непоіменному режимі.
13:46
Генпрокуратура та МВС збилися з нот
Генпрокуратура повідомила, що заява міністра Смирнова про розкриття убивства Гонгадзе є передчасною. Тим часом депутати пишуть депутатський запит про притягнення керівника МВС до відповідальності.