16 травня 2001

Архів

Новини
23:00
Оглядач: Вибачте? Avenue of the Americas
Призначення Віктора Чорномирдіна новим послом Росії в Україні, можливо, багато кого застало зненацька, але він, врешті-решт, буде мати одну перевагу на новій роботі. Він та Леонід Кучма, президент України, розмовляють згрубілою версію сленгу російської мови, яка здається незрозумілою навіть для близьких друзів.
21:20
5 горішків для комуністів
Медведчук, Пустовойтенко і Суслов можуть забути про свої амбіції. У Кучми для обговорення фракцій 5 кандидатів на посаду прем'єра: Азаров, Тігіпко, Кінах, Дубина і Роговий. Обрати одного з них "гарант" запропонував Симоненку.
19:23
ДОПИТАНО КЕРІВНИКІВ НАК "НАФТОГАЗ УКРАЇНИ"
18:58
Генпрокуратура можливо має іншу версію, ніж Смирнов
17:18
Репортери без кордонів "приголомшені заявою Смирнова"
16:49
Джига та наркомани
Заступник Смирнова переплюнув свого шефа
Микола Джига повідомив, що в день вбивства двоє невідомих запропонували підвезти Георгія Гонгадзе на своїй машині. Як з'ясувалося, вони були наркоманами і шукали наркотики, а не знайшовши їх, спробували пограбувати Гонгадзе...
16:06
У Києві – знову намети і знову пікети
15:51
Опозиція хоче таємного голосування
15:41
Ставки зроблені. Ставок більше немає?
Схоже, Кучма закрив список претендентів на посаду прем'єра. З лідерами депутатських груп і фракцій він обговорював кандидатури Кінаха, Тігіпка і Азарова. Тим часом "Демсоюз", СДПУ (о) і "Яблуко" пропонують Медведчука.
14:16
Жодної відповіді на тисячі запитань...
Ставити запитання і не давати на них відповідей - це вже напевно хвороба всіх, хто має відношення до розслідування справи Георгія Гонгадзе. Навіть роблячи сенсаційні заяви, міністри та прокурори лише ставлять запитання. Майстер сенсацій народний депутат Сергій Головатий також не давав відповідей.
13:34
"Циклоп" – смертельно хвора людина"
Кримінальну справу розслідує Генеральна прокуратура, а СБУ проводить оперативно-розшукові заходи, "тому виникає питання, чому керівник МВС коментує цю справу?", - запитує Олександр Жир. "Я так розумію, що якщо боляче, то можна свідчити будь-що, лише б зробили укол", - пояснює свідчення "Циклопа" Володимир Філенко.
12:23
У парламенті знову готують імпічмент Кучми
11:21
На Банкову в середу підуть Ющенко, Плющ, Симоненко... Поки ж Кучма не визначився
Реклама: