20 листопада 2001

Архів

Новини
21:10
Газові угоди відкривають перед Москвою нові можливості в Україні
Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін задоволений тим, що Верховна рада нарешті ратифікувала міжурядові угоди, які визначають відносини двох країн в газовій сфері. В Україні вважають, що угода "на багато років ставить Україну у тотальну залежність від Росії по державному боргу".
21:09
Україна вирішила проблему газових боргів перед Росією
Проблеми української заборгованості за російський газ більше немає - принаймні, для України. Угоди, ратифіковані Верховною радою минулого тижня, не перешкодять нашим сусідам ані відбирати зайвий газ з труби, ані реекспортувати його.
20:19
ТУНДРою опікуватимуться християни Журавського
19:52
Кучма вимагає від УТ-1 бути "об'єктивним" і "неупередженим"
19:18
На "Укртелеком" напав вірус
19:12
Дід Мороз і Санта Клаус - хто кого?
Новий рік офіційно визнаний неробочим днем у 189 країнах, у культурах різних народів Новий рік може припасти на будь-який з 12 місяців. Однак "універсальна властивість" свята - очікування чудес, казок і чаклунства. Як запевняють соціологи, 34,1% з нас свято вірять у виконання загаданого під Новий рік бажання.
17:50
Долганов вдячний президенту "за можливість реалізуватися"
17:39
Пустовойтенко стверджує, що у Литвина "немає іншого шляху", як очолити "За єдину Україну"
17:11
Парфьонова хоче купити київське "Динамо"?
Гравцем збірної України та московського "Спартака" Дмитром Парфьоновим зацікавилося київське "Динамо", про це в інтерв’ю Reuters розповів технічний директор московського клубу Олександр Шикунов.
16:37
Авіація США знову бомбить позиції талібів у районі Кундуза і Ханабада
16:05
Донецькі отримали міністерство палива і енергетики
Донецькі йдуть. Віталій Гайдук, новий міністр палива і енергетики, не приховує, що був серед творців корпорації "Індустріальний союз Донбасу". Говорить, що знає Ріната Ахметова: "Як я можу не бути знайомим з президентом футбольного клубу "Шахтар", вболівальником якого я є".
15:45
"Демократична" фальшивка для справжніх "ініціатив"
Одними з перших важке дихання "виборчих перегонів" відчули на собі співробітники відомої соціологічної фірми "Демократичні ініціативи". У поштові скриньки кожному з них кинули по безкоштовному спецвипуску газети "Демократична Україна" з результатими опитування виборців району щодо можливих результатів майбутніх парламентських виборів, проведеного якимось "Центром "досліджень Демократичні ініціативи" спільно з лабораторією соціально-політичних досліджень".
14:45
Історія поспішає віддзеркалити у собі 11 вересня
Минулого місяця у музеї Міста Нью Йорка та у Музеї Національної Історії Америки відбувалися конференції за участю представників усіх значних музеїв країни, де вирішувалися питання, як зібрати всі дані про події 11 вересня – відеоплівки, фотографії, документи, свідків. Матеріалів назбиралося не так вже і багато.
14:34
Медведчук каратиме спонсорiв СДПУ(о)
14:32
До аграрiїв візьмуть лише "найавторитетнiших"
14:04
ЦВК поки не вирішив, чи реєструвати йому блок Бойка
14:00
Дурдинець не піде на вибори
13:59
"Народний Рух" Бойка планує створити свій виборчий блок
13:46
Голосувати будемо там, де живемо, а не там, де прописані
13:43
ЦВК буде пильно стежити за порушеннями закону про вибори у ЗМІ тільки 40 днів
12:58
Ляльки і ляльководи. Хто пише п'єси для новоявлених реформаторів з УНА-УНСО?
Стежачи за тим, як неначе з повітря утворюються нові партії, або, навпаки, як розвалюються міцні, добре зцементовані структури, мимоволі ставиш собі запитання: хто режисер цього політичного театру? Він лишається в тіні куліс, проте уважний глядач розпізнає стиль і почерк майстра.
12:57
Ющенко – прем'єр, Литвин – голова Верховної Ради
Нова Верховна Рада, на думку політолога Томенка, "не узаконюватиме нову редакцію Конституції", а займеться "корекцією" статей щодо статусу прем'єра та силовиків. Крім того, він "залізно", на 100 відсотків, впевнений у двох речах – у новій Верховній Раді не буде опозиційної або олігархічної більшості.
11:58
Федерація боксу Таїланду цікавиться українським тренером
Таїландська Федерація любительського боксу зацікавлена в послугах українського тренера, який би зміг підготувати національну збірну цієї країни до наступних Азіатських ігор. Більш того, заради залучення українця вони відмовляються від кубинського тренера.
11:29
Ющенко стане прем'єр-міністром, а Литвин - спікером Верховної Ради, розрахував Томенко
11:13
За голову бен Ладена Америка викладе 25 млн. доларів
11:13
У Кабулі вперше за п'ять років показували кіно
11:12
У Пакистані арештований найближчий помічник бен Ладена
11:10
Таліби втратили контроль над ще однією провінцією Афганістану, але Кандагар будуть захищати до останнього
11:03
Кучма звільнив стратегічного міністра
Робочий тиждень Кучма почав із звільнення Станіслава Сташевського з посади міністра палива і енергетики. Вірогідного кандидата - Віталія Гайдука - прийнято вважати людиною, близькою до Донецького клану. Він стояв біля витоків гігантської групи "Індустріальний союз Донбасу". Українськи політики вже вбачають у Сташевському жертву наступних виборів.
10:33
Тепер прописка більше не потрібна
10:28
Азаров вирішив очолити боротьбу з корупцією?
09:43
Суркіс захищає Лобановського і себе
09:39
Для Кендзьора Бойко - "енкаведист"
23:00
Інтернет-вимір: фільтр для чорного піару
Так що висновок один - необхідний терміновий лікбез з питань використання можливостей інформаційно-телекомунікаційних технологій серед кадрового складу як виконавчої, так і законодавчої влади. До цього повинні бути залучені кращі фахівці - і найближчі підлеглі. Треба весело, просто розказувати, як чудово полегшується і спрощується, а головне прискорюється робота, якщо використати ці самі ІКТ.