22 жовтня 2003

Архів

Новини
23:45
З думкам про Тузлу Кучма проведе ніч над Атлантикою
Президент Леонід Кучма хоч і вилетів з Бразилії у середу, але повернеться до України у четвер.
20:31
Касьянов запропонував призупинити зводити дамбу до Тузли
Прем'єр-міністр РФ Михайло Касьянов запропонував керівництву Краснодарського краю і Темрюкского району призупинити на кілька днів завершення робіт з відновлення корінної частини Тузлинської коси.
19:00
ВІД ДАМБИ ДО КОРДОНУ - ПОНАД 100 МЕТРІВ
У прес-центрі прикордонних військ "Тузла", відкритому через події у Керченській протоці, "УП" повідомили, що відстань між дамбою і кордоном на 15 годину дорівнювала "від 100 до 200 метрів".
18:41
Піскун знову спробує позбавити Тимошенко недоторканності
Генеральна прокуратура України знову направила в парламент подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Юлії Тимошенко.
18:05
Литвин: ситуацію на Тузлі стабілізує указ Кучми
Голова Верховної Ради Володимир Литвин сподівається, що указ президента і відповідна заява парламенту будуть "стабілізуючим фактором" у вирішенні проблеми Тузли.
17:30
Українці більше хочуть до ЄЕП, ніж до ЄС
Інтеграція до Єдиного економічного простору відповідає стратегічним інтересам України більше, ніж до Євросоюзу.
17:17
У Керченській протоці стріляють з ракет
Україна проводить військові навчання з пусками ракет поблизу мису Чауда в районі Керченського півострова в Криму.
15:58
Chevron-Texaco готова качати нафту по "Одеса-Броди", але є 2 "але"
Американська компанія Chevron-Texaco готова транспортувати українським нафтопроводом до 14 млн. тонн каспійської нафти до Європи.
14:54
У Чорномирдіна не вистачає лексикону говорити про війну
Посол Росії в Україні Віктор Чорномирдін в жодному разі не допускає можливості силового рішення конфліктної ситуації, що виникла навколо Тузли.
14:20
СПУ вимагає від Януковича стати в.о. президента
Соціалістична партія України вимагає від прем'єр-міністра України взяти на себе обов'язки президента у зв'язку з загостренням ситуації навколо Тузли.
14:07
Росія порушила кордон України. Поки сторожовим катером
Російський прикордонний сторожовий катер (бортовий номер - 691) Федеральної прикордонної служби РФ перетнув кордон України в районі острова Коса Тузла.
13:57
Щоб захиститися від Росії, Україна відновить ядерний статус?
Глава парламентського комітету з питань промислової політики і підприємництва Юрій Єхарунов вважає, що Україна повинна відновити свій ядерний статус.
13:23
МЗС Росії: дамба - лише заради екології
Глава МЗС РФ Ігор Іванов закликав не нагнітати пристрасті навколо будівництва Росією дамби в Азово-Керченській акваторії.
12:59
Ослунд закликає США допомогти Україні
Відомий економіст, директор програм Росії та Євразії Фонду Карнегі Андерс Ослунд закликає Сполучені Штати допомогти Україні.
11:47
WSJ: Підігравши Путіну з "Одеса-Броди", США і Європа зашкодили собі
Коментатор впливової американської ділової газети "Wall Street Journal" Володимир Сокор виступив із критикою західних країн через відсутність у них чіткої і послідовної позиції щодо експорту каспійської нафти.
11:41
Росія віддала Україні Тузлу на п'яну голову
"На цьому неподобстві заснована претензія України, що ця надводна частина коси Тузла, що називається острів Тузла, належить Україні", - відзначає російський депутат.
11:34
Росії у Сімферополі запропонували забрати і Тузлу, і весь Крим
Учасники мітингу в Сімферополі перед будинком кримського парламенту заявляють про готовність передати Росії разом з островом Тузла весь Крим.
11:28
Росія не зміцнює кордон біля Тузли, а радник Волошина підтримує дамбу
У той же час, неофіційні джерела в російської прикордонслужбі сказали "НГ", що "у будь-якому випадку конфлікту за прикладом острова Даманський у районі Тузли не відбудеться. Це не потрібно ні Росії, ні Україні".
11:24
Робертсон здивований, що Кучма втік від Тузли
Верховний комісар ЄС з питань зовнішньої політики і оборони Хав’єр Солана дав зрозуміти, що порушить питання російсько-українського конфлікту навколо острова Тузла під час римського саміту Росія-ЄС, який відбудеться 6 листопада.

11:02
ВОЛОШИН ПОЖАРТУВАВ, ЩО СКИНЕ БОМБУ НА ТУЗЛУ
Високопоставлене джерело в адміністрації президента Росії підтвердило факт проведення брифінгу в Кремлі, де голова адміністрації президента РФ Олександр Волошин нібито погрожував скинути на острів Тузла бомбу.
00:00
КУЧМА ПРИЇДЕ НА ТУЗЛУ В КАМУФЛЯЖІ. Слідом за Януковичем
Президент України Леонід Кучма проведе в четвер на острові Коса Тузла нараду в зв'язку з проблемою, що виникла через будівництво Росією дамби