27 лютого 2001

Архів

Новини
21:10
Українські олігархи об'єднуються проти Ющенка
Жорстка заява Віктора Медведчука про можливість відставки Ющенка, якщо він не погодиться на формування коаліційного уряду, отримала продовження. Фактично у тих самих словах ті ж самі вимоги висловив лідер "Відродження регіонів" Олександр Волков.
20:10
Похорони Кучми у виконанні західних ЗМІ
"Буш має закликати Кучму піти"
Кучмі не вистачило б усієї Чечні для депортації зарубіжних журналістів, які після початку кризи присвятили Україні та її "гаранту" газетні шпальти і ефірний час. "Повне розчарування", - це добродушний комплімент Кучмі у виконанні іноземних ЗМІ. Тональність стає просто вбивчою.
19:55
Кучма став лауреатом премії Леся Подеревя'нського
Нарешті убога, але народна лексика гаранта оцінена по достоїнству! Студенти Львівського університету вирішили вручити Кучмі диплом філології з поширення української мови імені Леся Подерв’янського.
17:14
"Я не вірю в справедливість"
Обіход офіційно відмовив депутатам у зустрічі з Юлією Тимошенко. Враховуючи "замовницький характер" справи, її соратник Олександр Турчинов не вірить, що прокуратура погодиться відпустити Тимошенко на поруки: "Її просто хочуть фізично знищити".
16:32
Богдан Бойко знає, де знаходиться Мельниченко
Але нікому не скаже
Голова "Народного Руху України за єдність" Богдан Бойко долучився до кампанії, розгорнутої президентськими прихильниками, спрямованої на вкладання в мозок українців думки про те, що за Мельниченком стоять спецслужби.
15:25
Винні у смерті журналіста повинні постати перед судом
Сер, в останні тижні моя адміністрація і я був атакований обвинуваченнями у вбивстві і корупції. Хоч корупція – це, фактично, постійна проблема в моїй країні, обвинувачення у вбивстві, в цьому випадку - в смерті журналіста Георгія Гонгадзе, абсолютно неправдиві.
14:33
Кучмагейт
Вотергейтські плівки, які привели до зміщення Річарда Ніксона виглядають досить невинно у порівнянні з екстраординарними прозріннями з приводу того, як висловлювався, і, напевно, все ще висловлюється, нинішній глава однієї з найбільших Європейських держав за закритими дверми.
10:20
Хусейн, Кастро, Туркменбаши,... Кучма, Путін
Презентований в понеділок у Вашингтоні щорічний звіт держдепартаменту США про стан прав людини в світі не додасть Кучмі гарного настрою. Американське зовнішньополітичне відомство вважає, що нинішня ситуація "викликає серйозне занепокоєння щодо свободи преси в Україні".