29 серпня 2000

Архів

Новини
19:48
Усього за добу на токсикодермію захворіли ще півсотні жителів Першотравневого району
З кожним днем зростає кількість хворих на токсикодермію у Миколаївській області. Усього за добу захворіло ще 52 людини, з них більше 30 дітей. На сьогоднішній день вже зареєстровано 410 хворих на це неприємне захворювання, з них 240 дітей.
19:46
Чи Повернеться Ющенко з відпустки?
Коли у людини все виходить, він може гори звернути і не потребує відпочинку. Набагато гірше, коли ти сподівався щось зробити, ті ж гори звернути, але нічого із задуманого не вийде, не на кого сподіватися, навколо одні недоброзичливці. У такому випадку все валиться з рук, складно зберігати оптимізм, а все твоє оточення, здається, бажає тобі програшу...
19:45
Донецьк на межі соціального вибуху?
Близько шести тисяч чоловік блокували рух транспорту на центральній вулиці Донецька. Вони вимагали винести на обласну раду питання про надання російській мові статусу офіційної на території області, а також знизити тарифи на житлово-комунальні послуги.
19:44
Могильники з військовими відходами на Миколаївщині буде відкрито
Для встановлення причин масового захворювання на токсикодермію у Миколаївській області могильник з військовими відходами буде "безперечно відкрито". Про це заявив президент України Леонід Кучма.
19:43
Справа про замах на Вітренко нарешті потрапила до суду
Генеральна прокуратура України після затвердження звинувачувального висновку передала до суду матеріали карної справи про замах на єкс-кандидата в президенти Наталю Вітренко.
19:42
Іванченка використали в своїх інтересах спецслужби, вважає Мороз
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз в інтерв'ю УП заявив, що він знає результати розслідування по справі Іванченка, і, згідно з ними, слідство не винайшло жодного зв'язку між ним (Морозом) і "замахом". За його словами, Іванченку, окрім всього, інкримінують і незаконне перевезення та продаж зброї.
19:41
Газпром розпочав переговори про газопровід в обхід України
Російський Газпром у вівторок розпочав переговори із західними компаніями про будівництво газопроводу в обхід України, вартістю $1 млрд.