Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов змусив міліцію вчити російську мову

Четвер, 30 грудня 2010, 13:58

На новорічні свята МВС підсилює охорону громадського порядку на залізниці у західному регіоні.

Як повідомили в Департаменті зв'язків із громадськістю МВС, для цього буде залучено 330 інспекторів патрульної служби лінійних відділів внутрішніх справ, ще 72 міліціонера в складі вбрань нарядів супроводу потягів будуть охороняти спокій пасажирів потягів пасажирського, місцевого й приміського сполучення.

Також найбільша кількість нарядів буде забезпечувати правопорядок і буде готова надавати допомогу громадянам на станціях, розташованих у гірській місцевості, передає Обком з посиланням на Уніан.

З огляду на те, що багато громадян будуть займатися зимовими видами спорту, були проведені спецзаняття для міліціонерів, які вивчали методи надання медичної допомоги при переохолодженні, травмах, пов'язаних з падіннями під час швидкісного спуску з гір у місцях, не пристосованих для занять гірськолижним спортом.

Через щорічне зростання кількості туристів з Росії в перший раз за десятиліття проведене заняття по вдосконаленню розмовної російської мови.

Разом з тим у МВС відзначили, що передислокація значної частини сил патрульної служби міліції на станції в гірські райони не послабить охорону правопорядку на вокзалах обласних центрів і вузлових станцій.

Кількість нарядів патрульної служби на об'єктах Львівської залізниці вже збільшено за рахунок залучення військовослужбовців Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування