Фірма, що робила ролик для Табачника, шість років не існує - співзасновник

Четвер, 26 травня 2011, 19:37

Всеукраїнська благодійна організація, що виготовила рекламний ролик для Міносвіти за 918 тисяч гривень, припинила існування 6 років тому.

Про це заявив колишній прем'єр України Віталій Масол, повідомляє Gazeta.ua.

"Україна була невідома для світу, тому організація займалась виготовленням рекламних проспектів, проведенням у різних країнах прес-конференцій, зустрічей, концертів наших зірок", - розповів він.

Масол повідомив, що у 2005-му організація припинила діяльність.

"Коли Кучма пішов, організацію розпустили. Бо такі проекти в усьому світі фінансують з бюджету. Змінилася влада - грошей не дали. Ніхто зарплату не отримував, крім діловода. Тому в 2005 році організація припинила діяльність", - розповів він.

"Відтоді я не має з нею ніяких стосунків. Про замовлення на виготовлення рекламного ролика для Міносвіти чую вперше. Це якась помилка", - здивувався екс-прем'єр.

Згідно даних Єдиного реєстру громадських формувань, Всеукраїнська благодійна організація "Місія "Україна відома" заснована 2001 року.

Її президентом значиться екс-президент Леонід Кравчук.

Серед засновників організації чимало відомих людей: голова наглядової ради Віталій Масол, члени ради Микола Азаров, Борис Патон, Олег Пінчук, Володимир Семиноженко та інші.

Як відомо, Міносвіти "викинуло" на 3-хвилинний ролик майже мільйон гривень.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування