Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров перед виборами обіцяє бюджет розвитку і соцвиплат

Середа, 12 вересня 2012, 10:38

Уряд прогнозує збільшення доходів бюджету в 2013 році на 8% порівняно з минулим до півтрильйона гривень, а також збільшення соцвиплат.

Про це прем’єр Микола Азаров заявив на відкритті засідання Кабміну в середу.

"Держбюджет на наступний рік це новий етап. Перехід від стабілізації до сталого розвитку економіки. ВВП, тобто сума всього що виробляється в Україні, в номінальному виразі порівняно з 2009 роком зросте в півтори рази, порівняно з поточним роком ВВП зросте на 3-4% ", - заявив він.

"Таким чином доходи зведеного бюджету 13-го року досягнуть майже півтрильйона гривень, це на 8% більше, ніж заплановані бюджетні доходи 12го року", - повідомив прем’єр.

Азаров додав, що новий бюджет стане продовженням попередніх бюджетів, які приймались за чинної влади.

За його словами, новий бюджет передбачає збільшення соціальних виплат.

На підвищення окладів бюджетних установ додатково передбачено 10 мільярдів гривень, на збільшення допомоги сім’ям з дітьми додатково понад 8 мільярдів гривень.

Мінімальна зарплата зросте на 8,5% або на 100 гривень, зростуть на 9% виплати при народженні дитини. Планується, що буде виділено додатково 23 мільярда гривень на пенсійний фонд та додаткові виплати на медичне забезпечення населення.

Азаров також висловив гордість за українську параолімпійську збірну і запевнив, що уряд якомога швидше здійснить їм обіцяні виплати.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування