Тігіпко розповів, що потрібно тримати удар від ушлих пенсіонерів

Середа, 24 жовтня 2012, 23:07

Лідерів "Податкового майдану" не переслідували.

Про це заявив віце-прем'єр Сергій Тігіпко в ефірі програми Савіка Шустера "Один на один" на Першому національному.

Відповідаючи на запитання, про те, що після "Податкового майдану" проти лідерів цього руху почалися мстиві акції (суди, візити податкової і т.д), віце-прем'єр сказав: "Я не чув таких розмов. По-моєму і не було нічого".

"Але про це кричали дуже багато. Що це може бути? Ну, ви знаєте, ця політика, абсолютно недалекоглядна політика, тому, що сам собі будеш виховувати конкурентів, більш того популяризувати їх, крім того проти таких дій буде певна протидія", - вважає Тігіпко.

"Знаєте, кажуть, зайця в кут загони - вкусить", - додав він.

При цьому, коментуючи претензії чорнобильців і афганців, він заявив, що "проблема існує, і можливо нею б ще довго не займалися", але виконувати всі їхні вимоги не варто.

"Влада іноді повинна тримати удар. Там, де вона вважає, тому що іноді ми давали слабину", - зазначив він.

"Я зараз знаю, що деякі громадські організації, не буду називати їх, особливо ось до мене прийшли люди, які знаходяться в громадських організаціях, близько 20 осіб, і вони відстоюють свої права", - розповів Тігіпко.

"За рішеннями судів, я подивився їх пенсії, які у них були, пенсія 13, 15, 20 тисяч гривень, плюс разові виплати, які доходили до 500 тисяч гривень... Я відразу згадав, скільки пенсіонерів по країні, вважаю в таких випадках треба тримати удар", - додав він.

"Якщо треба апелювати до суспільства, показувати всі ці речі, і все-таки не йти на якісь поступки", - підсумував політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...