Депутат пропонує главі Вищого госпсуду "вторгувати" підприємство-банкрут?

Четвер, 4 липня 2013, 17:25

Під час засідання Верховної Ради один із депутатів від Партії регіонів листувався смс-повідомленнями щодо продажу заводу "Точмаш".

Відповідну світлину опублікував фотограф "Комерсант-Україна" Влад Содель на своїй сторінці у мережі Facebook.

"У неопізнаного народного депутата від Партії Регіонів є комерційна пропозиція до абонента "Татьков Вик...". Абонент в свою чергу відповідає, що хворіє і "обслуга" передзвонить контактній особі", - пише автор фото.

Суддя планує купити завод? Фото Влада Соделя
Суддя продає завод? Фото Влада Соделя

"Google.com.ua не дасть збрехати, в Україні відомий тільки один "Татьков Вик..." - це глава Вищого господарського суду Татьков Віктор Іванович, колишній голова донецького обласного господарського, арбітражного, та апеляційного господарських судів впродовж 16 років", - уточнює Содель. 

"А також є в Донецьку один збанкрутілий завод "Точмаш", який розпродує наліво-направо все, що там залишилось. Рішення про банкрутство приймав саме Донецький обласний господарський суд в 2009 році під час головування в ньому пана Татькова", - зазначає журналіст.

"А тепер питання, як таке можливо, що голову Вищого господарського суду цікавлять комерційні пропозиції від народних депутатів стосовно збанкрутілого держпідприємства?", - зазначає фотограф.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News