Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович планує "спільне майбутнє" з Україною

Вівторок, 31 грудня 2013, 23:38

Президент Віктор Янукович вважає, що негаразди 2013-року лише загартували Україну.

Про це він сказав у новорічному зверненні до українців.

За словами президента 2103 рік , можливо, найскладніший в історії незалежної України, але він став "роком прогресу".

" Через майдани та національні круглі столи, політичні суперечки та відвертий діалог ми йдемо шляхом порозуміння та національної консолідації. Шлях цей надзвичайно тернистий. Але пройти ми його маємо спільно, пліч-о-пліч", - сказав Янукович.

 Фото прес-служби президента

На переконання президента, "економічні негаразди та політичні чвари минулого року лише загартували нас".

"Це наш досвід, наші уроки і наші спільні історичні екзамени. І в 2013 році, попри всі виклики, ми достойно склали іспит на державну зрілість", - зазначив він.

За словами Януковича, Україна, "спираючись на національні інтереси, ми і далі йдемо шляхом побудови європейської України, шляхом глибокої модернізації економіки та послідовного підвищення якості життя громадян".

Президент знову згадав про пенсіонерів та малозахищених та про свою "послідовність":

"Послідовна політика соціальної справедливості, що ґрунтується на президентських соціальних ініціативах, - це гарантія незворотності цього шляху", - зазначив він.

Янукович запевняє, що, Україна продовжує працювати над угодою з Європейським Союзом.

"Ми забезпечуємо дієву рівновагу між Заходом та Сходом, не поступаючись ні на крок своїми національними інтересами. Ці кроки дають нам реальну можливість впевнено дивитися вперед, зберігаючи в новому 2014 році високі соціальні стандарти та спрямовуючи необхідні ресурси на прискорений розвиток конкурентоздатного національного виробництва", - сказано в привітанні.

За словами Януковича, "наша країна - це велика родина, життя якої ґрунтується на базових людських цінностях - любові, добрі, справедливості, мирі та злагоді".

"А в родині, як відомо, трапляється різне. Бувають і непорозуміння, і сварки. Але, зазвичай, у новорічну ніч усі члени родини збираються разом, залишаючи в минулому всі непорозуміння, та планують своє спільне майбутнє", - сказав президент.

Він висловив сподівання, що "у нас достатньо мудрості та досвіду, любові та добра, щоб теж залишити в минулому недовіру та конфлікти, і йти далі шляхом діалогу та порозуміння".

"Вірю в те, що 2014 рік стане для нас роком єдності, розвитку та успіху. Від щирого серця бажаю вам міцного, козацького здоров’я, удачі в усіх ваших добрих справах і починаннях, справжньої любові та взаємоповаги, простого людського щастя", - резюмував президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування