У ЄС прокоментували "зловісні події" у Верховній Раді

Четвер, 16 січня 2014, 19:01

Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт вважає, що голосування на підтримку низки законів, яке відбулося в українському парламенті в четвер, працює проти незалежності України.

Про це він написав на своїй Twitter-сторінці

"За тим, що ми бачили сьогодні в Києві, абсолютно явно - темні конструкції проти демократії. І зрештою - проти незалежності України", - вважає Більдт.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський у своєму Twitter назвав події в українському парламенті "зловісними" і поцікавився, чи вирішила Україна піти з європейського шляху.

"Сьогодні в українському парламенті зловісні події. Україна вирішила обрати шлях від Європи та європейських цінностей?", - написав він, коментуючи рішення, ухвалені у четвер Верховною Радою.

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс у свою чергу вважає, що голосування за низку законопроектів у Верховній Раді в четвер не ведуть до діалогу і розвитку демократії в Україні.

"Розминання м'язів на Майдані вчора, поспішне голосування в Раді сьогодні - навряд чи це кроки в напрямку діалогу чи демократії в Україні", - написав литовський міністр на своїй сторінці в Twitter.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування