Екс-спецназівець закликає створювати інтернаціональні бригади для захисту Майдану

Понеділок, 27 січня 2014, 09:06

Колишній командир білоруського спецназу Володимир Бородач, звернувся до військових фахівців з сусідніх з Україною країн із закликом їхати до Києва захищати єврореволюцію.

Про це повідомляє "Білоруський партизан".

"Український народ вирішує зараз не тільки долю своєї країни, але і долі наших країн", - упевнений Бородач.

"Вони показують нам приклад стійкості, мужності, непохитне бажання вибирати владу і вимагати від неї звіту за свої дії, рівності всіх перед законом і припинення грабежу власного народу", - звертається він до громадян Білорусі та Росії.

За його словами, так само має бути і у них, але у білорусів і росіян відібрали право "називатися людьми".

"Банди, які узурпували владу, шляхом обману, страху, підкупу силових структур, які покликані захищати свій народ, намагаються увічнити свій бєспрєдєл і зберегти інтереси вузького кола своїх подільників", - йдеться у зверненні.

Від імені Оргкомітету Ради Національного Відродження Бородач закликає громадян Білорусі, Росії та інших країн проявити солідарність з українським народом у його прагненні звільнитися від засилля бандитів.

"У разі використання сили і зброї проти громадян України та загрози цілісності країни закликаю всіх військових фахівців, солдат, офіцерів взяти особисту участь у наданні нашим братам інтернаціональної допомоги у звільненні України від злочинців", - пише Бородач.

Сигналом для створення інтернаціональних бригад і прибуття в Україну стане застосування зброї проти мирного населення або серія загадкових убивств.

"Просимо керівництво опозиції знайти і спланувати необхідні кошти для забезпечення роботи, а також вірним своєму народові армійським підрозділам бути в готовності допустити нас до баз зберігання", - йдеться у зверненні.

Він закликає українських силовиків зберегти честь і гідність України і встати на строну народу.

"Ми сподіваємося на розсудливість і мирне рішення, але ми готові ще раз вступити у війну не в Афганістані, не в Анголі, а на рідній землі, захопленій злочинними кланами. Краще померти стоячи, ніж жити на колінах!" - резюмує Бородач.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування