Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Слов'янську заявили про підкріплення з Криму: "просочилися" обіцяні Аксьоновим

Понеділок, 5 травня 2014, 14:15

У Слов'янськ, окупований озброєними бойовиками, які координуються ГРУ РФ, прибув підрозділ військових з Криму, які раніше рвалися на ''допомогу Південному Сходу, який пригнічують".

Про це заявив один з представників самопроголошеного міра Пономарьова у коментарі журналістам. 

З відео, розміщеного на YouTube, не зрозуміло, яким саме журналістам давав коментар представник сепаратистів. Він заявив, що у місті очікують наступу (українських військових), "навколо міста залишаються військові, тому не виключений напад".

"Але розраховуємо, що у них вистачить розсуду цього не робити. Тому що до нас на допомогу ще прибули перші підрозділи з обіцяних, ...  з того, що обіцяли кримчани", - зазначив він.

"'Перший підрозділ вже до нас просочився. Вони їдуть частинами. Плюс група людей з Луганської області прибула", - додав він. 

Представник самопроголошеної місцевої влади заявив, що в Слов'янськ "просочилися підрозділи з Криму".

З  розмови стало зрозуміло, що підрозділ, який '"просочився", прибув у Слов'янськ з Севастополя, а по дорозі ''зв'язок з ними переривався, але приїхали всі без втрат".

Як відомо, раніше російські пропагандистські ЗМІ та прокремлівська преса Криму повідомляла з посиланням на призначеного Кремлем Сергія Аксьонова про те, що "жителі Криму вимагають відправити їх на допомогу протестувальникам на Південно-Сході України". 

2 травня у Слов'янську відновилася активна фаза антитерористичної операції, в ході якої українські силовики взяли під контроль більшу частину міста. 

Разом з тим стало відомо, що ветерани першої і другої  Чеченських воєн з числа спецпідрозділів збройних сил РФ ухвалили рішення про термінову мобілізацію добровольчого корпусу на південий схід України для "захисту російського населення від "Правого сектора" і Національної гвардії".

У свою чергу у Держприкордонслужбі заявили, що "організовані групи диверсантів не мають змоги проникнути на територію України".

"Та система охорони кордону, яка вибудувана на даний момент, виключає будь-яку можливість групового проникнення на територію України сепаратистів на будь-якій ділянці кордону", - зазначили у ДПСУ.

Також стало відомо, що на херсонському залізничному вокзалі відбулася спецоперація із затримання диверсантівВ результаті  з потягу "Сімферополь-Одеса" близько 23:00 4 травня було знято та депортовано назад до Криму 36 осіб. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
Усі новини...