Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві біля дільниці влаштували стрілянину

Неділя, 15 листопада 2015, 23:55

У Миколаєві близько 19:30  невідомі нанесли тілесні ушкодження громадянам та застосували зброю.

Як повідомили в управлінні Нацполіції, група осіб примусила водіїв та пасажирів двох транспортних засобів - "Peugeot" та "Mazda" - вийти з салону та розпочала з ними бійку.

"Зі слів свідків, складалося враження, що учасники конфлікту між собою знайомі та з’ясовують таким категоричним чином стосунки, навіть застосувавши при цьому пристрій для стрільби, здійснивши під час бійки кілька пострілів", - йдеться у повідомленні. 

Фото - прес-служба МВС
 

 Поліцейські вилучили з місця події гільзи, попередньо з травматичної зброї, оглянули пошкоджені транспортні засоби та опитали свідків.

Попередня кваліфікація події – ч.4 ст.296 КК України "Хуліганство", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

"П’ятеро громадян, водії та пасажири автомобілів "Peugeot" й "Mazda", доставлені до лікарні із пораненнями обличчя та кінцівок. Встановлюються особи, що вчинили протиправні дії", - повідомили в Нацполіції. 

Разом з тим ЗМІ з посиланням на журналіста Тетяну Локацьку повідомляють, що серед тих, на кого було скоєно напад - член формування з охорони громадського порядку "Кордон" Сергій Мельниченко, який отримав травму внслідок стрілянини. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування