Генштаб підтвердив "різдвяні" втрати окупантів на Луганщині й Херсонщині

Понеділок, 26 грудня 2022, 18:08
Генштаб підтвердив різдвяні втрати окупантів на Луганщині й Херсонщині
Ілюстративне фото від Генштабу ЗСУ

24 грудня біля села Половинкине в Луганській області російська війська втратили до 150 загарбників мертвими чи пораненими, а 25 грудня в Херсонській області близько 50 окупантів загинули й до 100 отримали поранення.

Джерело: вечірнє зведення Генерального штабу Збройних сил України за 26 грудня 

Дослівно: "24 грудня Сили оборони завдали удару по району зосередження живої сили противника біля Половинкиного Старобільського району Луганської області.  Втрати окупантів склали до 150 військовослужбовців мертвими та пораненими.

Реклама:

25 грудня, на тимчасово зайнятій території Херсонської області, загарбники втратили до 50 військовослужбовців ліквідованими та до 100  - пораненими. Також знищено близько 5 одиниць військової техніки різного типу".

Деталі: Ворог України продовжує використовувати мережу цивільних закладів охорони здоров’я на тимчасово окупованій території для лікування поранених військовослужбовців російських окупаційних військ та найманців приватних військових компаній. 

Так, у населеному пункті Біловодськ Старобільського району Луганської області проходять лікування до 300 поранених представників ПВК "Вагнер". 

ВІДЕО ДНЯ

Крім того, в Первомайську, на території так званого "військового шпиталю", що розгорнуто на базі багатопрофільного ліцею, також лікуються до 300 окупантів, які отримали поранення в районі міста Бахмут.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: