Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" пообіцяли сидіти у суді до другого туру

Середа, 27 січня 2010, 11:25
 

"Регіонали" намагаються одержати інформацію про принципи і порядок розподілу виборчих справ у Київському апеляційному адмінсуді.

Про це повідомило поінформоване джерело "Українських новин", повідомляє Обком.

За словами співрозмовника, у середу вранці депутати від Партії регіонів Валерій Бондик і Юрій Мірошниченко увірвалися в приймальню голови Київського апеляційного адмінсуду і почали вимагати зазначену інформацію.

Він також повідомив, що депутати примусили начальника відділу документального обороту відкрити комп'ютер з базою всіх справ.

Голова Київського апеляційного адмінсуду Анатолій Денисов підтвердив даний факт і назвав його втручанням у діяльність суду.

"Вони (Мірошниченко і Бондик) прийшли до мене о 08.15. Повідомили, що будуть знаходитися у мене в кабінеті або приймальні до закінчення виборів президента і будуть слідкувати за роботою суду", - розповів Денисов у коментарі УНІАН.

Зі свого боку Бондик заявив, що депутати знаходяться у приймальні голови суду з його ж дозволу і не перешкоджають роботі суду.

У прес-службі суду повідомили, що на територію суду також зайшов третій депутат від Партії регіонів Ельбрус Тедеєв.

Керівництво суду поінформувало про наявну ситуацію командування спеціального батальйону судової міліції "Грифон".

Київський апеляційний адмінсуд, разом з Вищим адмінсудом є судовими інстанціями з розгляду справ, пов'язаних з виборами президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування