Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук перед виборами оселився у Facebook і інших соцмережах

Середа, 14 березня 2012, 07:40

Колишній голова адміністрації президента при Леоніді Кучмі Віктор Медведчук завів сторінку в Facebook.

Сторінка була заведена наприкінці лютого.

У розділі про власника сторінки написано: "Про мене, особливо в останні роки, було стільки придумано й сказано іншими, що здається, начебто десь поруч живе мій двійник. Мені не хотілося б з ним зустрічатися".

У середу на сторінці було опубліковано відеозвернення Медведчука.

За його словами, він завів сторінку, щоб вести діалог.

"Це не данина моді...Це те, що мені наболіло за останні роки, коли я відмовився від участі в публічній політиці. Для цього були вагомі як об'єктивні, так і суб'єктивні причини", - сказав Медведчук.

"Але всі ці роки як при Ющенку, при помаранчевому маразмі, який, на жаль, відвідав Україну на 5 років, так і при діючій владі не дали результатів. Я бачу, що ті речі, які відбуваються в нашій країні - неправильні. Не тому що я так вважаю, а тому що я це знаю", - заявив Медведчук.

"Прийшов час, коли про те, що відбувається, треба сказати... Прийшов час, коли я зрозумів, що в житті треба щось змінювати. Я маю на увазі, насамперед, своє життя. Якщо мої знання кажуть, що те, що відбувається - це не правильно... і я про це мовчу, то я роблю не просто дії проти себе. Я, можливо, якщо б не мовчав, допоміг би комусь, знаючи, як вийти із ситуації... я міг би надати допомогу людям. А я цього не робив. І це неправильно", - заявив Медведчук.

"Тому я почав це спілкування в Facebook. Я буду спілкуватися на політичні теми й побутові. Тому що відчуваю силу й можливості бути реальним учасником діалогу з усіма, хто побажає почути те, що я кажу", - сказав він.

"Я за ці роки відверто вислухував той цебер бруду, що виливали на мене. Дружина говорила: чому не відповідаєш, чому не сперечаєшся? Тривалий час я вважав, що це нижче моєї гідності... сьогодні я вважаю, що треба щось міняти спочатку в особистому житті, комусь щось пояснити, а раптом аргументи когось переконають, і хтось стане прихильником моїх поглядів", - сказав він.

"А раптом мої думки, знання, досвід стануть у нагоді людям. Я буду щирий. Я хочу діалогу. Діалог у кожному разі може привести до результату. Я відкритий у спілкуванні й закликаю всіх бажаючих спілкуватися на будь-які теми в житті з того, що було з нами вчора й з того, що буде з нами завтра", - сказав він.

Крім сторінки Facebook, Медведчук завів Твіттер та блог у LiveJournal.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...