"Помста за розкол країни" закликає не підтримувати прихильників "языка"

18 переглядів
9
Середа, 25 липня 2012, 14:52

Громадянські активісти визначили депутатів, які, на їхню думку, не мають права перебувати у Верховній раді.

Так кампанія "Помста за розкол країни" підбили підсумки своєї діяльності за два місяці.

Кампанія спрямована на недопущення прийняття "мовного" законопроекту.

Вона полягає у пониженні рейтингів народних депутатів та політичних партій, які голосували за законопроект у Верховній Раді України, а також у пониженні рейтингів та репутації інших осіб, що своїми діями сприяли прийняттю законопроекту.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 109.86.127.---polpot-Cambodia..
как этих пустили на майдан,где интер где этот майданс..танцы и только танцы..поставить декорации и не пущать и до первого снега.
IP: 72.192.121.---Hussar..
concept:П'ята колона ще сильна. Але запроданців буде обов'язково покарано.
Вы ошибаетесь насчёт пятой колонны. По численности эта колонна первая. Почти половина участников соцопросов, проведенных в 2011, высказались против независимости Украины или безразличны к ней. То есть дело обстоит куда хуже, чем вам кажется. Результаты соцопросов можно найти в "УП". Поэтому новый языковый закон имеет обширную электоральную базу.
IP: 31.163.200.---Oleg20..
Огласите, пожалуйста, весь список гнид
IP: 91.225.171.---orlan46ss..
Всё то, что сейчас на теме двуязычия насаждается уродами в Украине доказывает лишь то, что ГЛАВНЫЙ ВРАГ УКРАИНЕ И УКРАИНЦАМ является именно КРЕМЕЛЬ, а в более общирной массе- Россия, но не федерация , Считать врагом всю Российскую федерацию это ошибка. Кремль-московия вот главный враг моей любимой УКРАИНЫ и лично мой ее поводырь ПУТИН, Впрочем, кто бы в Кремле не правил_ ПУТИН или ПУПКИН - это БОЛЬШОЙ РАЗНИЦЫ не будет
IP: 46.203.170.---concept..
"Так кампанія "Помста за розкол країни" підбили підсумки своєї діяльності за два місяці. Кампанія спрямована на недопущення прийняття "мовного" законопроекту." посміявся ) А де зв'язок "мовного закону" з тими, хто "розколов" мою країну?!? Звісно, що фінансує все це госдеп. Але Горбі та прибічників імпереалізму, що "керували" УРСР, треба "під олівець", та, коли прийде час, покарати (якщо ця сволота доживе)
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації