Виступ Кличка на Майдані о 3-ій ночі

74 перегляди
7
П'ятниця, 22 листопада 2013, 12:24

Обурені рішенням уряду України призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом ввечері 21 листопада зібралися на Майдані Незалежності в Києві.

На центральній площі міста висловити невдоволення прийшло близько 1500 людей.

Небайдужі почали самоорганізовуватися за допомогою соціальних мереж.

Організатори акції протесту оголосили її безстроковою і закликали людей виходити на Майдан, брати із собою теплий одяг, їжу та парасольки.

На Майдан підтримати активістів прийшли опозиційні політики, серед яких і лідери "Батьківщини" Арсеній Яценюк, "Удару" Віталій Кличко, "Свободи" Олег Тягнибок та екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Відео - Радіо Свобода

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 194.44.130.---spravedluvchuk..
Всі на майдан!!!! Є у нас ПОЛІТИКИ!!!!ЯКІ розуміють якою має бути ДЕМОКРАТИЧНА КРАЇНА!!!!ЗРАДНИКІВ НА НАРИ!!!!ДОВІЧНО!!!!!! ЩОБ цього СМОРОДУ БІЛЬШЕ у НАС не було!!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!
IP: 195.22.108.---slon82..
Навіщо заставляти януковича підписувати угоду потрібно розпочати кампанію по усунунню донецьких окупантів від влади. Вставаймо з колін!!!
Виталий, про кулак и пятерню мы уже 20 лет говорим. Разработайте конкретные шаги к импичменту в данной ситуации. Сегодня основной лозунг должен быть : "Импичмент и досрочные выборы Президента!"
IP: 176.8.97.---texnar_s..
Коли потрібно було захистити українську мову, Кличко сховався, коли потрібно було відстояти результати виборів, у Кличка були важливі справи. Зате Кличко євроінтегратор N1, захисник гендеру і прав ЛГБТ! Не дочекавшись висунення спільного кандидата від опозиції, він себе об'являє кандидатом у президенти. Дійсно, кандидат вигідний владі, якщо не вдасться протягнути Януковича на другий строк то можна домовитися з Кличком! Для Європи він вигідний, більше німець, ніж українець Кличко здасть Україну з потрохами! А опозицію, БЮТ і "Свободу" використає і викине як непотріб! Непідписання угоди вигідне Кличку, збільшує його шанси на виборах, то будемо мати другого, ще гіршого Ющенка, і ще більше розчарування!
IP: 91.209.51.---ПаровозЪ..
texnar_s: Коли потрібно було захистити українську мову, Кличко сховався, коли потрібно було відстояти результати виборів, у Кличка були важливі справи. Зате Кличко євроінтегратор N1, захисник гендеру і прав ЛГБТ! Не дочекавшись висунення спільного кандидата від опозиції, він себе об'являє кандидатом у президенти. Дійсно, кандидат вигідний владі, якщо не вдасться протягнути Януковича на другий строк то можна домовитися з Кличком! Для Європи він вигідний, більше німець, ніж українець Кличко здасть Україну з потрохами! А опозицію, БЮТ і "Свободу" використає і викине як непотріб! Непідписання угоди вигідне Кличку, збільшує його шанси на виборах, то будемо мати другого, ще гіршого Ющенка, і ще більше розчарування!
Интересно! А в глаза ты ему решился бы это сказать, быдло мокроштаное? Или от одной мысли уже штаны воняют?
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації