У Черкасах "зеленому чоловічку" радили, як краще дістатися до ОДА

79 переглядів
6
Понеділок, 28 квітня 2014, 01:37

Журналіст телеканалу "Рось" Валентин Чернявський перевдягнувся у "зеленого чоловічка" та озброївшись бутафорським автоматом, продемонстрував, як погано громадські активісти та правоохоронні органи охороняють Черкаси від сепаратистів  та головний об’єкт – черкаську ОДА.

Дорогою до ОДА журналіст-"диверсант"запитував місцевих мешканців, як проїхати до обласної державної адміністрації, пише Прочерк.

Не знаючи, що Чернявський журналіст та бачачи при цьому його одяг, георгіївську стрічку на авто, пішоходи чемно розповідали як доїхати до центру міста. Журналіст приїхав до обласного управління СБУ та посидів трохи у машині поряд з будівлею.

Неподалік проходив міліціонер, який напевно бачив озброєну людину в машині, проте правоохоронець ніяк не відреагував на це. Ніхто не вийшов до "зеленого чоловічка" і з будівлі СБУ.

Так безперешкодно журналіст доїхав до черкаської ОДА. І лише там, коли він походив по площі, до нього підійшли працівники ППС та запитали його про мету візиту. 

Джерело відео - Валентин Чернявський

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 144.76.166.---..
OMG :(
IP: 78.26.151.---..
Пипец((( миролюбивость баранов на бойне
IP: 144.76.166.---..
жорстоко
IP: 144.76.166.---..
жорстко
IP: 194.44.123.---..
Ганьба.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації