Армен та Оленка. Цикл "Восток"

41 перегляд
6
Понеділок, 14 липня 2014, 23:21

Армен - легенда АТО. У зоні військових дій він вже два місяці. До цього допомагав постраждалим на Майдані, а взагалі сам - хірург. Сьогодні на фронті Армена та його помічницю Олену чекають, як свята. Він завжди приїжджає з "гостинцями", правда сумними - аптечками, індивідуальними наборами першої допомоги для бійців, шприцами, антишоками та болезаспокійливими.

Взагалі, Армен - відкритий і доброзичливий. На запитання, чим хворіють на фронті, трохи задумавшись, каже: "У нас ніхто не хворіє, у нас у всіх болить душа за Україну. Ось це наш біль".

Але коли мова заходить про забезпечення бійців, Армен стає сумним, серйозним. Коли ми розговорилися, він, сердячись, підвів нас до своєї машини.

"Ви покажіть їм, як ми працюємо, а то вони кричать зі своїх крісел, що на 95% все забезпечено. Я не бачив цього! А то за їхніми словами, у нас тут все є, і "швидкі допомоги", які вивозять поранених... Немає жодних машин. Коли розбомбили перший блокпост, жодної "швидкої допомоги", крім нашої, не було!", - Сказав він.

"Аптечки я привожу сам, які люди купують. А вони кажуть, у них все забезпечено... Може у них в хаті все забезпечено, яку вони вкрали?! Треба всю Верховну раду поміняти... Ось це найголовніші сепарати в країні!", - вважає Армен.

Громадське телебачення 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 37.115.200.---Леа..
Здоровья тебе Армен! И мира. Нам всем...Счастья желать нет смысла, ты и так счастлив..:)
Ці відеорепортажі після війни краще показати,а не тепер,щоб не зашкодити цим патріотам,адже не знаємо,що буде далі.
IP: 144.76.166.---Sergey Bedrin..
Храни вас Господь!
IP: 95.158.48.---Svetlana Sadova..
АРМЕН и Лена 3 июля 2014года под Николаевкой спасли 10 -летнюю девочку Маринку, ее родители и бабушка погибли в машине, подорвались на двойном фугасе. У Маринки есть старшая сестра Лена, в тот день,. когда погибли ее родители ей исполнилось 19 лет. Родители ее парня в тот день ей ничего не рассказали, им позвонил АРМЕН, Для нашей семьи АРМЕН всегда будет больше чем святой, мы будем молиться за него всегда. Нашу Маринку Армен перевез из больницы Красного Лимана, сначала в Изюм, затем в Харьков в ожоговый центр и подарил ей мобильный телефон. Она вспоминает дядю доктора, зовет маму и просит очень зеркальце, чтобы посмотреть на лицо. У малышки ожоги на лице, спинке. Побольше бы таких как АРМЕН!!! і тоді УКРАЇНА понад УСЕ!!!!
IP: 92.249.91.---Evgenia Vakulenko..
слава вам, - Патриотам и Гражданам своей страны с большой буквы
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації