"Почути серцем": переселенці потребують нашої допомоги

47 переглядів
4
Krym SOS
Четвер, 9 квітня 2015, 15:21
Громадська ініціатива "Крим SOS" створила соціальний ролик, присвячений вимушено переміщеним особам.

"Він не буде залякувати Вас страшними кадрами, вимагати гроші чи розповідати, що ви комусь щось повинні. Зовсім ні. Він апелює до Вашого серця, він дійсно допомагає замислитися", - повідомляють його творці.

На сьогоднішній день в Україні понад 1 200 000 вимушено переміщених осіб. Усі вони потребують допомоги.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.200.121.---Oleksiy Alex..
Велика проблема переселенців в тому, що вони відмовляються підстроюватися під корінне населення, а вперто хотять насаджувати свої традиції. Рік часу достатньо щоб вивчити іноземну мову, але за рік часу вони не вивчили українську. Переселенці не поважають наші традиції і свята, не носять вишитих сорочок, не співають гімн України в школах, вимагають кращих посад і більших зарплат... На жаль влада не проводить інформування населення: "Хочете жити на нових територіях, ви повинні стани українцями, ви повиині навчитись мови і традицій...." Це чимось нагадує на формування п"ятої колони, в найбільших містах Західної України.. А шкода... Вони можуть стати такми господарями як і ми, прада чи хотять???
IP: 31.202.196.---Ернест..
Кожен українець щодня молиться і вимовляє наступні слова:" Господи! Допоможи здолати лютого історичного ворога – моксель= "золоту" орду=московію=російську імперію=ссср=кацапендію. Хай сьогодні здохне ця сатанінська нацистська імперія разом зі своїм ху...лом від епідемій холери, дизентерії, чуми, СНІДу, ящура, сказу, масових самогубств, паралічів, інфарктів, тотальних смерчів, пожеж, землетрусів, цунамі. АМІНЬ." Це вже діє – гинуть,тонуть, вішаються,кидаються під поїзд, кінчають з собою ригоанали, рашисти та ватноголові колоради, чахне кремілівське чмо, занепадає імперія гуманоїдів. МОЛІМОСЯ, БРАТТЯ ТА СЕСТРИ! З НАМИ ЗІРКИ! З НАМИ БОГ! АМІНЬ!!!
IP: 93.171.251.---Mayya Sidorenko..
Влада ще навіть не прийняла закон про позбавлення громадянства за сепаратизм. І про екзамен з української мови для тих, хто хоче стати держслужбовцем. Різні сепари почуваються майже безкарно. Невже при таких проявах ми маємо їм морди бити?
За надто багато влада йде на поступки всякій наволочі.. Видно це вибіркове правосуддя і це комусь у владних колах дуже на руку...
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації