Саакашвілі розкритикував прокурорів: дісталося й доньці екс-дружини Шокіна

162 перегляди
9
Вівторок, 16 червня 2015, 23:10

Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі розкритикував працівників прокуратури за те, що перешкоджають приходу інвесторів в область.

Під час свого емоційного виступу чиновник, зокрема, розкритикував дії заступника прокурора Одещини Тетяни Горностаєвої, яка є донькою колишньої дружини генпрокурора Віктора Шокіна.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.8.93.---vlad..
Саакашвілі все правильно робить.... Тільки б його підтримав Президент, яеий в порівнянні з Саакашвілі набагато інертніший. Уявляю собі, який тиск на Саакашвілі будуе робити місцеве одеське лоббі.......тільки щоб він не здався.....
IP: 109.254.49.---Геннадий Протас..
Правду говорят - Одесса на пороге грандиозного шухера! Конечно, всего этого ждали от президента Украины, но слава богу, что хоть в Одессе ЭТО наконец начнётся. И не важно, что начинает грузин делать за украинцев их работу - ЧИСТИТЬ ЭТОТ ЧИНОВЬИЧИЙ НАВОЗ.
IP: 85.238.120.---Юрий Ходырев..
Миша абсолютно прав
IP: 31.42.64.---Федор Терьохин..
В Одесе работы для Михаила лет на 10-15, там куда не плюнь на корупционера попадешь!
IP: 93.72.234.---PapaIgor..
Не стрельнули бы. А так все правильно. Я нанимаю госслужащих, чтобы они меня обслуживали. И мы, как граждане, должны это осознать и требовать. Вечный Майдан не нужен, но помнить зачем и почему он был мы должны постоянно. Слава Украине!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації