У Ющенка народилася донька. Справжня леді

Вівторок, 14 листопада 2000, 11:29
Вітаємо прем'єра з дочкою!

У віторок у Віктора Ющенка народилася донечка. Батьки мають намір назвати її Христинкою.

Як повідомила агентству Інтерфакс-Україна прес-секретар прем'єра Наталія Зарудна, пологи у дружини прем'єра Катерини Чумаченко пройшли "нормально", мати й немовля почувають себе "добре" і перебувають в одному з київських пологових будинків.

Як виявилося, дочка Ющенка пішла в тата – струнка та висока. При вазі в 3,55 кг, її зріст становив 57 см!

Сам щасливий татусь одразу після відвідування пологового будинку повідомив журналістів, що дуже "щасливий" у зв'язку із народженням дочки і його "переповнюють великі почуття".

"Я був у лікарні, зустрівся з дочкою – гарна леді", - додав прем'єр.

Проте, як повідомляють агентства, прем'єр не порушив свій робочий графік, і навіть не пообідавши, приступив до запланованих зустрічей. Така доля державного чиновника вищого рангу.

Христинка - третя дочка і четверта дитина у Віктора Ющенка. Від першого шлюбу в нього є 20-річна дочка Віталіна і син Андрій 14 років. Півтора року тому в другій сім'ї Ющенка народилася дочка Софія.

Не всі знають, що 46-річний Віктор Андрійович вже дідусь. У Віталіни навесні цього року народилася дочка, яку назвали Домініка-Ярина. Друга дружина прем'єра Катерина Чумаченко - громадянка США. Останні 8-9 років вона проживає в Україні.