Найвищу оцінку від Кісker отримав Віталій Рева

Четвер, 25 жовтня 2001, 13:55
В матчі "Борусія" – "Динамо", який завершився перемогою господарів, найпопулярніше футбольне видання Німеччини Кісker найвищу оцінку в складі киян поставило українському голкіперу Віталію Реві. Найгірше ж за думкою німецьких журналістів відіграв напад Ващук.

Так Віталій Рева отримав оцінку 2,5 (за німецькими правилами, найвищий бал - двійка), а ось нападаючі динамівців Мелащенко та Ідахор, а також Чернат, і Владислав Ващук отримали по-українськи три з мінусом (4,5). Тверду четвірку (3 по-німецьки) отримав Сергій Федоров, який замінив дискваліфікованого Головка в центрі оборони.

На 3,5 відбігали Гусин, Хацкевич та Несмачний. Всі інші футболісти "Динамо" були оцінені на німецьке чотири. Відзначимо, що вийшовший на заміну замість Гавранчіча Боднар так грав, що навіть взагалі не був оцінений журналістами Кісker.

Але й гравців "Борусії" Кісker не милував, і що цікаво, найвищий бал отримали лише два футболісти команди Заммера. Так двійку отримав Метцелдер, який замінив Юргена Коллера, що не грав через травму, а також відзначили й Олісе, який неодноразово загрожував воротам Реви.

Примітно, що Томаш Росицький, який став автром переможного гола, був оцінений німецькою трійкою. Колега голкіпера "Динамо" Йенс Леманн заробив також непогану оцінку - 2,5, хоча роботи в нього було менше ніж в українського воротаря.

Найгріше ж відіграли за думкою Кісker Еванілсон, Діде, Ян Коллер та Соренсен, якого замінили під кінець тайму, їхня гра оцінена на чотири.