НЛО перетворилося на "Команду Озимого Покоління"

Понеділок, 24 грудня 2001, 15:38
Нове політичне об`єднання народного депутата Валерія Хорошковського оформилося і отримало назву Команда Озимого Покоління (КОП).

У понеділок, в об'єднання увійшли 4 партії - Українська селянська демократична (лідер - Валерій Вощевський), Конституційно-демократична (Володимир Золоторьов), Ліберально-демократична (Ігор Душин) і Партія приватної власності (Микола Швирід).

УСДП і ЛДПУ ухвалили рішення про входження в об'єднання Хорошковського на партійних з'їздах, що відбулися у Києві 22 грудня.

Пояснюючи символіку назви об'єднання, ліберальні демократи зазначають, що "10 років життя під "снігом" байдужості і свавілля чиновників завершуються" і зараз "настав час "прорости" новій партії, яка займеться корінними перетвореннями як в політиці країни, так і в Україні загалом ".

На з'їзді УСДП зазначалося, що в аграрній сфері України є необхідність створення селянського лоббі в парламенті, і саме для цього КОП йде на вибори.

Як повідомлялося, 29 листопада лідер нового політичного об'єднання, депутат Хорошковський оголосив про початок всеукраїнського кадрового конкурсу для виявлення нового покоління політиків.

З 21 по 23 грудня у Києві, Харкові, Львові і Одесі пройде другий етап відкритого кадрового конкурсу.З 1200 відібраних анкет, присланих на сайт конкурсу, були відібрані біля 400 учасників, які протягом трьох днів брали участь в діловій грі, що моделює реальні ситуації політичного життя.

За словами Хорошковського, результати конкурсу стануть відомі 29 грудня, а остаточний список КОПа буде оприлюднений на з'їзді об'єднання в січні 2002 року.

Інтерфакс-Україна-Вибори