У мери Києва балотуватимуться два Омельченка

Четвер, 31 січня 2002, 11:38
Висунути кандидатом на посаду міського голови столиці Григорія Омельченка - заступника голови Української Народної Партії "СОБОР", керівника депутатського об‘єднання "Антимафія", народного депутата України, кандидата юридичних наук.

Таке рішення було прийнято на конференції міської організації УНП "СОБОР". Також на конференції прозвучали звинувачення на адресу нинішнього мера. "Неприпустимо, коли кошти, витрачені минулого року на реконструкцію Хрещатика й Майдану Незалежності у десятки разів перевищили кошти, скеровані на будівництво безкоштовного житла та на розвиток соціальної сфери столиці", - говориться в ухваленій на конференції резолюції.

Конференція також різко засудила методи, якими сьогодні ведеться розбудова очолюваної Омельченком партії "Єдність", до якої примусово записують працівників бюджетних установ міста, а також плани, які, за повідомленням ряду журналістів, виношують в оточенні Київського міського голови, - шляхом тотального використання адміністративного ресурсу в столиці забезпечити виборчому спискові "Єдності" "прохідний бал" до Верховної Ради.

Як повідомив сам Григорій Омельченко, в разі реєстрації його кандидатом на посаду столичного голови не зніматиме своєї кандидатури. Нагадаємо, що на виборах у 1999 році лідер "Антимафії" балотувався на посаду мера Києва, але зняв свою кандидатуру на користь Олександра Омельченка.

Григорій Омельченко наголосив, що зніме свою кандидатуру тільки на користь кандидатури Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба УНП "СОБОР".