Розгром українців в Констанці

Середа, 27 березня 2002, 20:39
Румунія - Україна - 4:1
Голи: Мунтяну 12, Панчу 16, 31, Ганя 36 - Шищенко 48

Румунія: 1- Богдан Лобонт, 2- Козмін Контра, 3- Мірел Радоі, 4- Юліан Філіпеску, 5- Крістиан Ківу, 6- Георге Попеску, 7- Паул Кодреа, 8- Дорінел Мунтяну, 9- Іонел Ганя, 10- Адріан Муту, 11- Даніель Панчу.
Україна: 1- Віталій Рева (Левицький), 2- Дмитро Парфьонов, 3- Сергій Задорожній, 4- Олександр Головко, 5- Владислав Ващук, 7- Сергій Шищенко, 9- Геннадій Зубов (Кормильцев), 10-Андрій Воронін (Мелащенко), 11- Сергій Ребров (Онищенко), 14- Андрій Гусин (Тимощук), 15- Сергій Попов (Максимов).

І другий товариський матч збірної України в 2002 році, був програний нашими футболістами за явної переваги суперника. Так "отримавши" чотири м'ячі в першому таймі в матчі проти Румунії, підопічні Буряка змогли відповісти лише одним точним ударом Щищенка, і в результаті друга поразка за останні шість днів, цього разу з більш розгромним рахунком 4:1.

На відміну від матчу з Японією який програли з рахунком 1:0, в грі румунами ми розраховували на більш позитивний результат, так як в цьому матчі брали участь і наші кращі легіонери. І можна поплакатися, що не було Шевченка, Лужного та Скрипника, проте в противагу цьому були й інші які на жаль виявилися не найкращими.

Сама ж гра за своїм сценарієм нагадала матч плей-офф в Дортмунді з німцями. Точнісінька ситуація, за 30-ть хвилин три м'ячі які більш за все й деморалізували команду. Проте на відміну від "пам'ятної" гри зі збірною Німеччини, в цьому матчі українцям забивали лише в першому таймі. І якщо брати по таймах, то в першому повний провал збірної УКраїни з рахунком 4:0, а в другому перемогу 1:0. Проте на стадіоні "Георге Хаджі" в Констанці українці грали не в волейбол, а в футбол на полі яке нагадувало болото.

Єдиний же гол у складі українців, після прекрасного слалому по правому фланзі Кормильцева та такого ж пасу гравця "Торпедо", дальнім ударом в кут воріт Стелі, провів Сергій Щищенко який і в цій грі був одним з кращих в складі українців. Варто відзначити і той факт, що в цьому матчі дебютував після тривалої перерви в збірній Юрій Максимов, а також вперше одягнув футболку національної збірної України Денис Онищенко і обидва відверто "каші" не зіпсували. Тяжко робити якісь висновки, після такої розгромної поразки, проте будемо сподіватися, що це чергова "пристрілка" Буряка та його команди, хоча й знову невдала.