Українці повертають Кучмі його новорічні листівки

Середа, 22 січня 2003, 10:57
Обласна організація партії "УРП-Собор" виступила з ініціативою повернути президенту України Леоніду Кучмі листівки з новорічним привітанням, які отримали галичани від його імені.

Як повідомив "Німецькій хвилі" заступник голови обласного осередку партії Віталій Ілик, львів'яни вже розпочали цей зворотній процес.

"До того ж ми рекомендуємо, - зауважує він, - аби люди вписували у ці листівки свої побажання та зауваження. Листівки передаватимуть президентові через партійних представників". Мета акції - ще раз наголосити, що витрачено саме бюджетні кошти, адже на листівці стоїть марка офіційного державного органу - адміністрації президента, зазначив Віталій Ілик.

Щодо самих листівок, то як повідомив народний депутат Олександр Мороз, за попередніми даними такі привітання коштують близько 20 млн. гривень. "Мені здається, що це відпрацювання теми щодо впливовості президента. Очевидно, всі ці кроки і жести: поїздка у Прагу, зустрічі у Москві, вітання з Новим роком і такого типу поздоровлення - все це пов'язані речі, - як рефлексія на те, що люди його не приймають", зазначив Мороз.