ЗАГИНУВ ОДНИХ З ЗАСНОВНИКІВ "АНТИМАФІЇ"

Вівторок, 11 лютого 2003, 21:44
11 лютого у Запорізькій області загинув народний депутат України ІІ і ІІІ скликання, член депутатського об'єднання "Антимафія", член Центральної Ради Української республіканської партії "Собор" Анатолій Єрмак.

Помічник депутата Григорія Омельченко загинув в автомобільній катастрофі. Як повідомляє центр громадських зв'язків МВС України, у результаті аварії також загинув брат Єрмака Микола, що знаходився за кермом автомобіля. У машині також був син Єрмака Олександр, що одержав тілесні ушкодження і госпіталізований у лікарню.

Катастрофа сталася у вівторок увечері на автодорозі Запорожжя-Маріуполь біля міста Пологи Запорізької області.

Автомобіль, в якому знаходився Єрмак, виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з вантажівкою МАЗ (який належав ВАТ "Азовсталь", Маріуполь Донецької області), повідомляє Інтерфакс-Україна.

За попередніми даними потерпілі поверталися у Херсон із села Кінські Роздори Запорізької області, де були на похоронах (це рідне село Єрмака).

Анатолій Єрмак - 1955року народження. З 1979 року служив в органах КДБ, потім СБУ. Брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.