Син Ющенка після пластичної операції повернувся додому

Середа, 10 вересня 2003, 13:57
Сина Віктора Ющенка Андрія вже забрали з лікарні. Про це повідомив лідер "Нашої України" 9 вересня під час зустрічі з вінницькими та дніпропетровськими журналістами

"Для одужання Андрієві потрібні дві речі - сильний моральний дух і час," – цитує Ющенка прес-служба блоку.

Лідер "Нашої України" відзначив чудову роботу лікарів, які дуже добре провели операцію на обличчі сина. Він також підтвердив, що внаслідок аварії Андрій отримав черепно-мозкову травму та пошкодження грудної клітини.

Ющенко зазначив, що на сьогодні обставини аварії, в яку потрапив його син, ще вивчаються, тому робити якісь висновки з цього приводу завчасно.

Він повідомив також, що в середу ситуацію з конфліктом у дніпропетровському обласному осередку "Нашої України" розгляне політрада блоку.

"Це питання входить до комісії з політичної етики. Воно не є ідеологічним. Все значно банальніше, і ми цю проблему вирішимо," – наголосив Ющенко, додавши, що "у таборі "Нашої України" все нормально".

"Цей конфлікт слід сприймати як епізод, який буде вирішено найближчим часом. Ми обов'язково перегорнемо цю сторінку," – переконаний Ющенко.

Він також зазначив, що для даного регіону протистояння політичних сил стало звичним явищем, і над цим питанням треба працювати. "Якщо в центрі такі проблеми знімаються і лідери політичних сил знаходять порозуміння, то в регіонах подібне вирішення суперечливих питань ще не стало доброю традицією," – зауважив лідер "Нашої України".