Друзі Медведчука намагаються пов'язати арешт акцій Григоришина зі справою Лазаренка

Четвер, 18 березня 2004, 11:08
Арешт акцій офшорних компаній російського бізнесмена Костянтина Григоришина намагаються пов'язати зі справою Лазаренка і показати, що це координувалося "американськими правоохоронними органами".

Про зв'язок арешту акцій і процесом Лазаренка повідомляє агентство УНІАН, посилаючись на "джерело в Міністерстві юстиції України."

Водночас спостерігачі звертають увагу на те, що ця інформація із можливим зв'язком справи Лазаренка і арештом активів Григоришина з'явилася в стрічці новин УНІАН. Його власником якого є група "Приват", яка є партнером СДПУ(о).

Сам Григоришин, в свою чергу, звинувачував керівництво адміністрації президента у арешті його активів. Як відомо, АП очолює лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук.

Водночас, за інформацією "Української правди", Григоришин дійсно фігурував у переліку осіб, яких мали намір допитати американські прокурори в рамках справи "США проти Лазаренка".

Як відомо, відділ державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції Києва 15 березня наклав арешт на рахунки в цінних паперах, відкриті в банку-хранителі "Креді Ліоні Україна" (Київ) офшорними компаніями "Craftex Ltd", "Technolux Ltd", "Metroimpex Ltd", "Trade-Invest Group Ltd", "Energy Standard Group SA".

Читайте також:

Григоришин обвинувачує Медведчука в новій спробі забрати заводи й обленерго?

Заарештовано активи Григоришина