Штаб Януковича обклеїли "заразою". Там задоволені, що провчили молодь

Понеділок, 20 вересня 2004, 17:37
Невідомі у неділю близько 22 години обклеїли стіну приміщення штабу Віктора Януковича трьома листівками з написом "Обережно! Зараза!" і знаком радіаційної небезпеки.

Про це "Українським новинам" повідомив керівник громадської приймальні Володимир Клюс.

"Черговий побачив групу людей, які швидко перебігали дорогу", - сказав Клюс. Штаб уже подав заяву в Галицький райвідділ міліції Львова.

"Все це починає нагадувати дитячі забави і виглядає несерйозно", ― прокоментував події Клюс, повідомляє ІГ "КуПол".

Міліція вилучила листівки як речовий доказ. Клюс сказав, що штаб оцінює цю акцію не тільки як чорний піар, але й спробу завдати збитків стародавній архітектурі міста.

Штаб знаходиться в Будинку вчених поруч з управлінням МВС.

Водночас у суботу у Львові було затримано двох молодих людей, котрі намагалися пошкодити виборчу символіку Януковича під час проведення акції "Молодь – проти, молодь – за!".

"Затримання цих молодиків правильно не лише з точки зору дотримання закону, а й, можливо, стане уроком для інших молодих людей, котрих на подібні кроки штовхають нецивілізовані політики, які добиваються перемоги будь-якою ціною і втягують у брудні справи молодь", - зазначила прес-служба штабу Януковича на Львівщині.

Як повідомляє Західна інформаційна корпорації, за фактом порушень складено адміністративні протоколи. Молодикам доведеться відповідати перед законом за статтею 173 – дрібне хуліганство.