ЛЬВІВСЬКА ТА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКРАДИ ВИЗНАЛИ ЮЩЕНКА ПРЕЗИДЕНТОМ

Понеділок, 22 листопада 2004, 15:59
Львівська міська рада своїм рішенням визнала кандидата Віктора Ющенка президентом, обраним під час повторного голосування 21 листопада, і вирішила виконувати його накази й розпорядження.

Про це сказано в рішенні Львівської міськради, передає Український вибір.

Це рішення Львівської міськради було підтримано одноголосно 68 присутніми депутатами (всього в міськраді 90 депутатів).

Львівська міськрада також вимагає від ЦВК скасувати результати виборів на всіх виборчих дільницях, де в порушення закону "Про вибори президента України" були не допущені спостерігачі або члени комісій від Ющенка й притягти до відповідальності винних.

Львівська міськрада також вирішила створити комітет захисту Конституції у Львівській області.

Міськрада привітала Ющенка з обранням президентом України.

Вона також звернулася до всіх органів місцевого самоврядування України підтримати Ющенка й визнати його президентом.

Також Ющенка президентом визнала своїм рішенням Івано-Франківська міська рада. Вона також вирішила виконувати накази й розпорядження Ющенко.

Про це сказано в рішенні XIX позачергової сесії міськради, ухваленому у вівторок, 22 листопада "Про підтримку всенародно обраного президента України Віктора Ющенка".

Дане рішення прийняли 35 присутніх на сесії депутатів. Усього в Івано-Франківськівській міськраді 60 депутатів.

Як йдеться в тексті, депутати міськради вимагають від ЦВК негайного визнання реальних результатів голосування на виборах президента.

Відповідно до документа, депутати також підтримують всеукраїнський страйк.

Було також ухвалено рішення "звернутися до трудових колективів підприємств, установ й організацій щодо участі у всеукраїнському страйку, що проходить в Україні з ініціативи коаліції "Сила народу".

Як сказано в документі, депутати міськради й міський голова, вирішили взяти участь, починаючи з 22 листопада, у спільному пленарному засіданні місцевих рад у Києві.