Кушнарьов створить партію "під Януковича"?

Четвер, 16 грудня 2004, 19:11
Глава Харківської облдержадміністрації Євген Кушнарьов планує створити нову партію. Про це він заявив у четвер на прес-конференції в Москві.

"Я припускаю створення нової партії. Вона буде трохи лівішою центра й відстоюватиме ті ідеали й інтереси, за які проголосували 15 млн. чоловік (голоси, віддані за Януковича)", - сказав Кушнарьов.

При цьому він повідомив, що після переголосування 26 грудня на президентських виборах в Україні він подасть у відставку з поста глави обладміністрації.

У середу в Харкові Кушнарьов повідомив, що попросив президента звільнити його із займаної посади у зв'язку з обранням головою Харківської обласної ради.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Харківської обладміністрації, Кушнарьов перебуває з візитом у Росії на запрошення керівництва Державної Думи РФ з метою обговорення аспектів регіональних відносин в контексті проекту зустрічі керівників прикордонних областей Білорусії, Російської Федерації й України, що намічена на 22 грудня 2004 у Харкові.

В ході візиту Кушнарьов провів зустрічі з главою адміністрації президента РФ Дмитром Медведєвим, головою Ради Федерації Сергієм Мироновим, першим заступником голови Держдуми Любов'ю Слискою, головою комітету Держдуми у справах СНД і по зв'язках зі співвітчизниками Андрієм Кокошиним.

Читайте також:

Кушнарьов взяв відпустку. Щоб агітувати за Януковича, або щоб не звільнили?

Кушнарьов і губернатор Кірпи подають у відставку

Кушнарьов створить свою партію