Кушнарьова допитували 5 годин. Йому сподобалося

Понеділок, 27 грудня 2004, 02:22
Колишній голова Харківської облдержадміністрації Євгеній Кушнарьов у понеділок був повторно допитаний в якості свідка у Генеральній прокуратурі в Києві.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу облради, допит тривав п'ять годин, і "на всі питання Кушнарьов дав слідчому вичерпні й остаточні відповіді".

Як повідомив в інтерв'ю журналістам сам Кушнарьов, його слідчим призначений Микола Руденко, якого він характеризував, як "дуже приємну людину".

"Наша бесіда відбувалася досить тепло і, відверто, я навіть не помітив, як 5 годин минули", сказав Кушнарьов в інтерв'ю, що транслювалося каналом НТН.

По закінченні допиту екс-губернатор вилетів до Харкова, де, як повідомляє прес-служба, він "приступить до виконання своїх обов'язків голови Харківської обласної ради".

На вівторок запланована бюджетна сесія харківської обласної ради.

Як повідомлялося, місцевий суд Київського району Харкова призупинив головування Кушнарьова в облраді до розгляду по суті скарги одного з лідерів місцевої опозиції Ярослава Ющенка про незаконність обрання Кушнарьова на цю посаду.

Минулого тижня суд не виніс остаточного вердикту у даній справі. Чергове засідання суду за скаргою Ющенка заплановано на вівторок.

Кушнарьова допитали як сепаратиста

Ющенко перешкодив Кушнарьову стати спікером