Чорновіл не складав екзамени по телефону і платив гроші

Вівторок, 18 січня 2005, 14:32
Тараса Чорновола відрахували з Інституту післядипломної освіти Львівського нацуніверситету імені Франка не за фінансову заборгованість, а за нескладання іспитів.

Про це ідеться у заяві Інституту, вміщеній у "Львівській газеті".

Інститут повідомляє, що законно прийняв рішення про прийом Чорновола, який мав неповну вищу освіту.

Інститут зазначає, що "у зв’язку з академічною заборгованістю під час екзаменаційно-залікової сесії з 1 до 20 вересня 2004 року та неявкою на додаткову сесію, яка розпочалася 27 грудня 2004 року, Чорновола не було допущено до складання державних іспитів і захисту дипломної роботи".

Його відрахували з числа слухачів Інституту згідно з наказом директора Інституту 5 січня 2005 року.

Директор Інституту післядипломної освіти особисто повідомив Чорновола про його відрахування, а також поінформував про його право на поновлення навчання у вересні 2005 року для ліквідації академзаборгованості та подальшого складання державних іспитів і захисту дипломної роботи.

"Підтверджено також, що Т. В. Чорновіл не має заборгованості з оплати", - ідеться у повідомленні директора Інституту Юрія Занька.

"Я справді відрахував Тараса Чорновола, як відрахував би й будь-якого іншого студента в цьому випадку", – повідомив Юрій Занько.

Юрій Занько також спростував інформацію, що Чорновіл нібито складав іспити "по телефону".

"Тарас складав екзамени та заліки так само, як і решта студентів, а не "по телефону". І жодних пільг при вступі в інститут він не мав, оскільки до нашого ВНЗ можуть вступати всі охочі з незакінченою вищою освітою", – заявив він.

Як відомо, Чорновіл сказав, що має намір восени скористатися правом поновитися в Інституті.

Читайте також:

Чорновіл стане юристом після того як довоює за Януковича в суді. Його покарають, як і Шуфрича?