Янукович не любить Суркіса. Щоб подивитися на нього прийшов Юрій Кравченко

Неділя, 27 лютого 2005, 16:13
Глава національного олімпійського комітету Віктор Янукович назвав ситуацію навколо київського футбольного клубу "Динамо" "політичною метушнею".

Про це він сказав на прес-конференції в Сімферополі після конференції Кримської регіональної організації Партії регіонів.

Янукович також відзначив, що він як уболівальник донецького "Шахтаря" ніколи "не страждав великою любов'ю" до керівників київського "Динамо", але поважав їх (керівників) як людей, які просувають ідеї спорту й український футбол в Україні і Європі.

"І не поважати це неможливо", - додав Янукович, слова якого цитує Уніан.

За його словами, можна як завгодно ставитися до людей, але потрібно пам'ятати, що "є нації, є національні символи, такі як "Динамо" (Київ), "Шахтар" (Донецьк).

На думку Януковича, влаштовувати навколо них "політичну метушню" - значить не поважати вболівальників. "А нас дуже багато", - сказав він.

На конференції був присутній колишній міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко. Він не захотів спілкуватися з місцевими журналістами з приводу цивільних призначень на посади силових міністрів у новому уряді. При цьому відзначив, що його зараз більше цікавить теніс і футбол, оскільки він знаходиться на відпочинку.

Так і залишилося незрозумілим, що саме він робив на засіданні партії Регіонів.

"Українська правда", ЛIГАБiзнесIнформ