Клички не взяли кінотеатр від Омельченка?

Четвер, 28 квітня 2005, 09:46
Українські боксери Віталій і Володимир Клички виступили із заявою з приводу оприлюдненої в ЗМІ інформації про те, що Київрада передала їм і товариству з обмеженою відповідальністю "Енкор" кінотеатр "Загреб" у Києві.

Останнім часом у різних ЗМІ неодноразово з'являються повідомлення про приналежність того чи іншого бізнесу братам Кличкам, які, як наголошують спортсмени, "жодних підстав під собою... не мають". "І поширюються, на жаль, поважними засобами масової інформації на рівні чуток".

"Маючи прекрасну нагоду використовувати значні контакти у сфері бізнесу в Європі, в Сполучених Штатах Америки, ми запрошуємо інвесторів на Україну, також часто допомагаємо у здійсненні їхніх проектів, долаючи бюрократичні хитросплетіння, що іноді важко розуміються навіть самими чиновниками", йдеться у заяві.

Брати Клички повідомляють, що на сьогодні з проектів, здійснюваних ними в Україні, вони мають "безпосередній прямий стосунок тільки до благодійної організації "Фонду братів Кличків", який працює тільки в соціальному полі, зокрема проекті боротьби із захворюванням СНІД і наркоманією".

"А що стосується чуток... Чутки викликають посмішку, оскільки чимось нагадують фрагмент з дитячої казки "Кіт у чоботях", де розповідається про "…володіння Маркіза Карабаса…", наголошується в заяві.

УНІАН

Читайте також:

Брати Клички займатимуться кіно