Начальник департаменту ДАІ порушує правила й "знущається" над співробітниками

П'ятниця, 29 квітня 2005, 14:05
Начальник Департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць іноді порушує правила дорожнього руху.

У цьому зізнався сам начальник департаменту під час прямої телефонної лінії, опублікованої в п'ятницю в газеті "Комсомольська правда в Україні", повідомляють Новості-Україна.

"Іноді порушую (правила). Але роблю це спеціально - не створюючи аварійної ситуації - на очах у колег, які не знають, хто за кермом, щоб подивитися, як вони відреагують", сказав Коломієць.

"У Києві кілька разів мене зупиняли, і я навіть перевіряв, як мої співробітники поводяться, коли водій над ними "знущається", - додав він.

"Перше, що я відзначив, - реагували хлопці дуже стримано, не дозволяли собі зриватися. Друге - вимагали той перелік документів, який передбачено нормативною базою. А насторожило те, що місце було для порушень "сприятливе", але вони ще нікого не покарали", поділився враженнями Коломієць.

Він підкреслив, що співробітники ДАІ "у деяких випадках, наприклад в оперативних ситуаціях, мають право відступати від правил. Але іноді наші водії допускають молодецтво. Такі випадки ми виявляємо й винних караємо".