Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Конотоп стане новим Мукачевим?

Понеділок, 18 липня 2005, 11:22
Конотопський міськрайонний суд скасував результати виборів мера Конотопа.

Про це повідомляє "Обком" з посиланням на "Панораму".

Скарга до суду надійшла від Артема Засоріна - довіреної особи знятого з виборів кандидата в мери Віталія Демидка. Як повідомив Засорін, суд ухвалив таке рішення у зв'язку із грубими порушеннями ТВК виборчого законодавства.

За кілька днів до виборів тервиборчком на чолі з Михайлом Бардаковим не виконав рішення Кролевецького районного суду про поновлення Віталія Демидка в списку кандидатів, а також Конотопського районного суду про зняття з виборів кандидатів Ольги Гінзбург і Наталі Губенко.

Суд зобов’язав виборчу комісію провести повторні вибори. Згідно з тим же рішенням, у дводенний строк тервиборчком має ухвалити відповідне рішення.

"З огляду на попередні рішення комісії, можна чекати, що й це рішення суду не буде виконане й буде реалізовано той же варіант, що й у Сумах з виборами мера: рішення суду є, а комісія так і не призначила вибори", - думає Засорін.

Вибори мера міста пройшли в Конотопі 3 липня. Голосування супроводжувалося низькою явкою виборців - близько 20%. Переможцем на виборах ТВК визнала депутата від комуністичної партії Ольгу Гінзбург.

Виступаючи в парламенті, Гінзбург поскаржилася, що її хочуть позбавити перемоги на виборах, і назвала їх "новим Мукачевим".

Читайте також:

Комуністка перемогла 4 ющенківців

Кандидата від Ющенка не пустили на вибори. Він закидав Конотоп макулатурою


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...